שאלה

Ori1989

New member
שאלה

אני כרגע משחק עם מנצ'סטר יונייטד..הבאתי כמה שחקנים מחו"ל..ממדינות שלא חברות באיחוד האירופאי..ורשום לייד השחקנים הללו - WP...כלומר שהם צריכים אשרת עבודה כדי לשחק בקבוצה...ברצוני לדעת לאחר כמה זמן הם יקבלו את אישור העבודה. והאם זה תלוי במס' ההופעות שלהם בנבחרת הלאומית שאותה הם מייצגים. בתודה אורי.

sok777

New member
זה תלוי במס' ההופעות בנבחרת בין היתר

אני לא מבין איך הצלחת להחתים אותם אם הם לא קיבלו אישור עבודה. לא קרה לי.

The Cabana Boy

New member
גם לי זה קרה בצ'לסי

ב-FM 08. בדמו. אגב, אתה אולי יודע איך אפשר להפעיל את המשחק אחרי שהוא אומר שהדרישות של המחשב לא מספיקות (שזה לא הגיוני)?

Ori1989

New member
פשוט מאוד..

החזרתי גיבוי אחורה..לוינדוס 32 ביט:] זה אפשרי..בליגה האנגלית הם מאפשרים להחתים שחקנים ממדינות שלא מהאיחוד האירופאי..הבעיה שהם אומרים שהאשרת עבודה הוענקה לשחקן..אבל אחרי שהוא חותם בקבוצה שלי..הם לא מאפשרים לו לשחק..תסתכל כתוב לייד השחקן WP (work permition) . מעניין עכמה הופעות השחקן צריך לצבור כדי שתועהק לו אשרת עבודה:\

אאוזיס

New member
השחקן צריך לפחות 14 הופעות בנבחרת הלאומית

וכן, אפשר להחתים שחקן למרות שאין לו אישור עבודה אבל הוא לא יכול לשחק..אז לכן כדאי להשאיל אותו כדי שלא ירקב..עדיף לקבוצות מהליגה הספרדית מפני שבהרבה מקרים אחרי שנה הוא מתאזרח בספרד ומקבל אזרחות..עדיף להשיג קבוצת בת מבלגיה ששם אחרי 3 שנים מקבלים אזרחות בלגית.

Ori1989

New member
תודה רבה

וואלה..לא ידעתי שאחרי שנה הם מקבלים אזרחות..הבעיה שקבוצות ספרדיות לא ממש מעוניינות בשחקנים שקניתי..ומה גם שאין לי חסות על קבוצות מהליגה הספרדית אלא רק קבוצות מהליגה הבלגית, והליגות היותר נמוכות באנגליה.

Ori1989

New member
זה אומר...

התקנתי וינדוס XP 64 להתנסות (מערכת ההפעלה אמורה לרוץ עליו יותר מהר), אבל אחרי שהתברר לי שלא ניתן יהיה להתקין את FM תחת וינדוס של 64 ביט..החזרתי גיבוי אחורה(GHOST), לוינדוס של ה-32 ביט.

למעלה