שאלה

jassica

New member
שאלה

אני כמעט כל פעם מפספסת פרקים אבל מבינה מחדש כל הזמן רק לא הבנתי למה ג'ון יושב בכלא..?! והאם ירצחו את ויטו!?!

jassica

New member
שוב אני חיחי

אמ קראתי כאן כמה דברים וגבישתי דעה שטוני אכן נרצח..היו פשוט רמזים.וזה היה גאוני.. ונראה לי זה מה שהבמאים רצו ליצור..שאלה שתשאר לתמיד..כי הסדרה הזאת תמיד תזכר...והיא לא תזכר באופן חדש משמעי.אלא היא תמיד תעלה שאלות..ובגלל זה..זה גאוני
אוקיעוד כמה שאלות האם כריסטופר נרצח?!ואיך!? ומישהו יודע אם ישדרו שוב!?!

אדם קוף

New member
כריסטופר "נרצח" על ידי טוני

אבל זה היה כבר כשהוא גסס למוות, אחרי תאונת דרכים שהם עשו... טוני חסם לו את דרכי הנשימה והרג אותו. מלפי לא מתה, בפרק הלפני אחרון, היא מחליטה להפסיק את הטיפול עם טוני, בטענה שזה לא מועיל לו, רק מפתח אצלו יותר מרכיבים באישיות , שמחזקים אותו בתור פושע.

SoPrAbOs

New member
בואנה אדם קוף תסמן ספוילר!!!

איך אתה כותב ספוילר כל כך גדול בכותרת??? מנהלים,תחסמו אותו דחוף....!!!! מזלי שכבר סיימתי את הסופרנוס,אבל מי שלא?!?!

אדם קוף

New member
טוב, סליחה, אל תתרגש

בהתחשב בזה שהפורום הזה כל כך "פעיל", אם יחסמו אותי, כנראה שרמת הפעילות בו תרד לאפס. דבר שני, לא נראה לי שיש כאן מישהו שחשוב לו לא לדעת את הסוף, והוא נכנס בכל זאת. רוב המעריצים לא מחכים לראות את זה בyes, וכבר ראו באינטרנט.

jassica

New member
אבל לא עניתם על השאלה

למה ג'ון בכלא והאם ניתן לעשות עצומה או לםנות ליס שאחרי שתיגמר העונה השישית ישדרו עוד פעם מהתחלה?

למעלה