שאלה...

UTERO

New member
שאלה...

מישהו יודע אולי איך אפשר להצטרף לליגת הוקי ארצית (גילאי 14-15)

power play

New member
לבוא לדבר עם המאמן של הקבוצה

שאליה רוצים להתקבל..לקבוע זמן ומקום למבחן קבלה.. וזהו בערך

UTERO

New member
יש לי כבר קבוצה...

ואנחנו רוצים להצטרף לליגה..

power play

New member
אתה בדיוק במצב שלי ושל כל החבר´ה

מעפולה..נעדכן אתכם. כרגע אמורים לבוא מהליגה לבדוק את האולם שלנו לראות אם הוא תקני.. יהיה נחמד אם פליקס יפרט קצת מה שראש ההתאחדות אמר לו ברוסית. אז פליקס בבקשה.. אגב..פינצ´י עדיין חיה..ויתרת?

MADPUCK

New member
אור אור, איך אתה מדבר???

איפה למדת דברים כאלה??? מקל.... בתחת...??? אי יי יאי...אני ממש מאוכזב ממך! פינצ´י ממש תסבול... (חבל)

UTERO

New member
לא ממש עזרתם לי...../images/Emo4.gif

אבל תודה בכל מקרה

power play

New member
המדריך להקמת קבוצה...תקציר:

1.אולם-להשיג מקום שישמש כמגרש הביתי של הקבוצה וכמקום אימונים. המקום צריך להיות מספיק טוב בשבילכם ומספיק טוב בשביל הליגה (תקני) 2.מאמן-מישהו מבוגר צריך לעבור קורס מאמנים בווינגייט ולקבל תעודה..ואז אתם צריכים לשכור אותו כמאמן 3.ציוד-משיגים דרך הרכז ליגה או שהמאמן משיג או דרך הנט. לקבוצה מאורגנת צריך להיות בתכלס יושב ראש,גזבר ומזכיר. אין לי מושג איך זה הולך ברוב הקבוצות. דבר אחרון וחשוב לא פחות שאפריים אמר לנו (ראש ההתאחדות להוקי בישראל)- אם אתם רוצים שהקבוצה שלכם תמשיך להתקיים המון זמן.. תדאגו לעתיד..וזה אומר שתהיה לכם קבוצת נוער . בקיצור תדאגו לדור ההמשך. בהצלחה..."נתחרה עד לפסגה" כי גם אנחנו מנסים להקים קבוצה כמו שאמרנו פה אלף פעם. אור נ.ב. פליקס אם תתקן או תוסיף משהו כדי שזה יהיה משהו טוב כי אני חושב שנתתי הסבר טוב. (יחסית למישהו שלא יודע רוסית, ולא קישקש ברוסית חצי שעה עם ראש ההתאחדות!!!)

MADPUCK

New member
זה אמור ליהיות פיצה לא המבורגר....

(קללות נמרצות) יא חסר השכלה!! ד"א עכשיו גם הלכה לך המכונית....
נ.ב

UTERO

New member
עוד שאלה..

אם נשיג את כל זה איך מתקשרים עם האחראי על הליגה

puckman

New member
אולי פשוט תפתחו שירשור שלם של

איומים וכו´ שלפחות זה יהיה מאורגן...

NBB

New member
אחי אתה מיבנה

זה התחום שלי... תן לי את הטלפון שלך ואני ידברעם המאמן שלי, ייתן לו את הטלפון שלך, תדברו ותגיד לו על הקבוצה

Oleg Silver

New member
אני מבאר-שבע ואני מת להצטרף לליגה

ואם יש פה מישהו עם קשרים בב"ש אז צרו איתי קשר בבקשה.

למעלה