שאלה

lenim

New member
שאלה

ואל תשגעו אותי אם השרשור הזה....אור תגידי להם חחח מישהו יודע במקרה אם "בדד" ו"גשם" וכל שיר שהתבצע/יבוצע ע"י סינרגיה יצא אי פעם על דיסק בצורה מסודרת? הכוונה לאיכות טובה ולא מתוך הופעה.... ?

סינטטית

New member
אני אומרת לכם.

המ, "גשם" בטוח לא יצא, הוא לא הוקלט. "בדד" הוקלט במיודח עבור גלגלצ... יכול להיות שהוא כן יהיה בדיסק הבא..אבל אני לא יודעת.

lenim

New member
...

הבנתי, תודה =) ועוד משהו...מאיפה לקוח הביצוע של גשם? הופעה, טאוור רקורדס, .........?

סינטטית

New member
הופעה, זה צילום שלי ];

אלוהים יודע איך זה הגיע לכל הרשת ואחותה. בכל אופן זה צולם בקיוג'ה בויתקין..לפני המון זמן.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif!!

ואל תשגעו אותי אם השרשור הזה....אור תגידי להם חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
!! LOL!! הרגת אותי!!

רגע רגע רגע

סינרגיה סינרגיה עשו קאוור לשיר גשם?? של מי יש כמה שירים ששמם גשם כאילו של איזה להקה להקת בנזין? ועם כן איפה אני יכולה לשמוע את זה??(מצטרפת לשאה אפשר להגיד חח..) =S

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגשם של בנזין..../images/Emo13.gif

לי יש אותו
הוא יפה!!
אני אשלח לך אם את רוצה..
(את רוצה! חח)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאחלה!../images/Emo13.gif

כשהמסן יתחבר אני אשלח לך!!

חח לא משנה השגתי כבר..

וואי זה יפה!!. מוזר שלא ידעתי על זה עד עכשיו חח... סינרגיה באמת יכולים להוציא כבר דיסק קאוורים חח סתם.=]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifסורי.. המסן דפוק!../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

באמת יפה

lenim

New member
של אלי לוזון.....

של אלי לוזון ובנזין זה אותו אחד? חח אין לי מושג מי זה בנזין

Lior Maman

New member
כן חח ../images/Emo45.gif

בעצם אין לי מושג אם בנזין ואלי לוזון זה אותו אחד, אני רק יודעת שאלי לוזון מבצע ת'שיר ...

סינטטית

New member
זה אותו אחד

המקור הוא של בנזין, אלי לוזון חידש אותו, סינרגיה עשו לו קאבר.

XxXSynergitXxX

New member
סליחה על הבורות.

המ, את יודעת אם הוא עשה את זה לסרט "עפולה אקספרס"? כי אמרו לי משהו על זה, ושכחתי.

סינטטית

New member
כן זה שיר הנושא של הסרט

ומאותה סיבה סינרגיה ביצעו את השיר... הם הופיעו בפסטיבל הסרטים של הוט... וביקשו מהם לעשות שיר מסרט.

למעלה