שאלה

שאלה

אני מנסה להשיג אתה ספרי החוקים לשחקן ולשה"מ של d&d 3rd edition באנגלית מקורית מישהו יודע איפה בארץ ניתן לקנות במחיר טוב (או כלשהו?) ?

DDN

New member
פחחחחחחחחחחח

תגדיר מחיר טוב. אין כזה דבר. ברגע שזה לא בחינם המחיר הוא רע. מה זה אנגלית לא מקורית? בכל מקרה, בפעם המיליון (לא משהו אישי נגדך): חנות פריק, אבן גבירול 60, ת"א. עולים 150 ש"ח כל אחד.

אתה צריך גם את ספר..

המפלצות כדי להריץ משחק חלק עם מפלצות מקוריות. בסופו של דבר זה 450‏₪ ואי אפשר להיכנס לחנות בלי להתפתות לקנות עוד משהו. בכל מקרה, עם אין לך קוביות אז אתה צריך לקנות לפחות אחת מכל סוג. ולדני (DDN). שם החנות-עד עכשיו- נכתב פעם אחת בפורום (חוץ מהפעם הזאת) אז תפסיק להגזים כל הזמן אתה רק חצי אשם. אתה הרסתה רק חצי מהנקניקיה.

ד ג י

New member
ב120

בכנסים של שושנת המדבר וגם תחפש בחנות הפונדק יש קישור באחת ההודעות למטה

Gilgam69

New member
שמה של החנות פריק

הופיע בפורום מיליון פעם. DDN לפחות הזכיר אותה חמש פעמים ואני נתתי את פרטי כל כך הרבה פעמים עד ש-DDN טען שאני צריך לקבל אחוזים על המכירות.

מצטער

חטאתי וגם פשעתי ואני מתנצל מעמקי נשמתי...או, רגע מצטער מכרתי אותה לפני כמה זמן ב...לא משנה כרגע
בכל מקרה סליחה על בורותי בהיסטוריה של ההודעות בפורום הנ"ל בכל מקרה אני שה"מ כבר כמה שנים טובות רק רוצה שיטה חדשה ואין לי כוח להדפיס את כל מאות העמודים של הספרים אז בכל מקרה תודה לכולכם

DDN

New member
לא לא לא

הרסתי אפילו יותר מנקניקיה אחת, הרסתי גם את זאת של גיל. (אוי זה נשמע רע) אז הרסתי שתיים! ואני מתנצל, באמת!

La Gamba

New member
שלח לי מסר באיציק.

ואני אנסה להשיג לך את הספר על המחשב.

DDN

New member
המזל שלי

גם לי יש את כולם במחשב. המזל שלי? שבוע הבא אנחנו מקבלים במשרד מדפסת לייזר לנסיון, והבוס שלי אמר שאני אוכל להתחרא עליה כמה שרק ארצה! הנה באים כול הספרים שיש לי בPDF

למעלה