שאלה

oshy5

New member
שאלה

נוער מרצ יש לי שאלה אחת אליכם בבחירות להסתדרות ולנעמ"ת איפה הייתם? באיזה צד של הקשת? בצד של עם אחד או של מפלגת העבודה? אושי

לביא1

New member
חהחהחה ברור שעם אחד כי...

אמיר פרץ הלך עם הערבים. בכל אופן עוז כיסחו אותו במרחבים שהם רצו. אמיר פרץ זבל שעלה רק בזכות הערבים ואנשים לא חכמים. לא נורא אין לו כל שליטה על מודיעין,מרחב השפלה בכל, וגם לא בבאר שבע. ועוד מספר מרחבים שהוא איבד למפלגת העבודה ולעוז שהתאחדו כנגדו.

אה?!???

עם כל כמה שאני לא אוהב את עמיר פרץ, ואני מאוד לא אוהב אותו, אני חושב שהוא איש מושחת ומגעיל אוהב כוח והוא משחק בפוליטיקה מגעילה (ומספר 2 במפלגה שלו עשוי מאותו חומר)... קשה להגיד שעוז והעבודה (קיימת מפלגה כזאת?!) כיסחו אותו בכל המרחבים... אם תקח לדוגמה את ב"ש אשר השתמשת בדוגמה שלה, אז לפי מיטב ידעתי המועמד למרחב הנגב מטעם "עם" זכה ל 70% מהקולות... אז איפה אתה ואיפה המציאות אני תוהה... וד"א - אני לא סנגור של מרצ, אבל להגיד שמרצ הלכו הצטרפו לקואליציה המוזרה ביותר בתולדות המדינה הזו (אני מדבר על הרשימה "עם" בהסתדרות) בגלל ה"ערבים"... זה שוב התעלמות מהמציאות... מדובר בקואלצייה של הליכוד, מרצ, ש"ס, עם אחד, אחת מהמפלגות הערביות ועוד... אני חושב שבמקרה הזה מרצ, או כל מפלגה אחרת שרצה להסתדרות במסגרת רשימת "עם" עשתה זאת ממניעים פוליטיים גרידא - ובלי קשר לערבים, יהודים, צ´רקסים, אדומים, צהובים, סגולים וכו´...

לביא1

New member
אניהבנתי שעוז לקחו את ב"ש...

אני גם הבנתי שבחולון הם גם לקחו

oshy5

New member
למכור את עצמכם

גם שס היו בקואליציה עם עם אחד ואתם מרצ עזבתם את האידיאולוגיה שלכם והלכתם איתו כי יש לו כוח במקום לעמוד לצידה של מפלגת העבודה (שמבחינה אידיאולוגית יושבת על אותה קשת כמוכם) אתם הלכתם ומכרתם את כל הערכים שלכם בשביל קצת שם וכוח אני בטוחה שאם הייתם מצטרפים לעזור לעבודה הם היו יכולים לנצח ולזרוק את המושחת הזה לאלפי עזאזלים אבל לפעמים אתם צריכים לשים לב לכמה דברים קטנים אשר הם הטעויות שאתם עושים ולא מתייחסים ליהם נכון ולפי דעתי לנוער מרצ יש הרבה כוח במפלגה שלכם ויכולתם לשנות העניין הוא שלא רציתם כנראה וחבלך מאוד שאתם מוכרים את עצמכם

DRYICE

New member
וחבל שכך

אני דיי הזדעזתי להגיע לסניף חיפה ולראות את תמונתו של מר פרץ מתנוססת על הדלת. זה נראה לי טיפה מגוכח שמרצ והליכוד תומכים יחד באותו מועמד לא רק זה שהם ביחד, אלא שמדובר במועמד מטומטם, חסר קישורים, שהוכיח את עצמו כלא יוצלח, שבתקופתו ההסתדרות הגיעה לשפל מדרגה חדש, אדם שהוכיח גם בכנסת שהוא לא יוצלח. פשוט זוועה. DRYICE

oshy5

New member
אין אידיאולוגיה

מה שמדהים אותי זה שגם הרבה אנשים לא דיברו ולא אמרו כלום על כך כי פשוט קיבלתם את זה ככה אולי אתם צריכים לשים לזה יותר לב

לא מקובל עליי...

לא החברות של מרצ עם עם אחד בהסתדרות... אבל גם לא הצעקות שלך של "אין אידאולוגיה", אני חושב שמרצ היא המפלגה שאתה הכי פחות יכול להאשים אותה בחוסר עמידה על האידאולוגיה שלה למשך זמן רב, גם תחת לחצים פוליטיים כבדים.

למעלה