שאלה

eitangefen

New member
שאלה

מה מרגישים שנהיים צלולים? שמעתי שמרגישים צמרמורת זה נכון?

מוקוש

New member
חחחחחח....

לא... לא ממש... את בכלל יודע מה זה חלום צלול?... אולי כדאי שתסתכל כמה הודעות למטה בהרצאה של לוסיד, או שתיכנס פה למעלה ל-"חלום צלול- מהו ואיך"... אם אתה יודע מה זה חלום צלול- אז לא, לא מרגישים צמרמורת.. (מאיפה הבאת את זה?
)

LucidGuess

New member
מה מרגישים - הלם טוטאלי!!!

שמע, בחלום צלול אם הצלילות נמוכה ( בעיקר אם לא ישנת לפחות 5-6 שעות שינה לפני החלום ) אז זה סתתתם, הכל מעורפל ואתה מרגיש עייף וזה ממש לא כיף... אבל, אם החלום הצלול ברמת צלילות גבוהה אז זה פשוט הדבר הכי מדהים שאפשר להרגיש!! כשלי היו חלומות צלולים כאלה הייתי פשוט בהלם טוטאלי, הרגשה של שיכרון חושים מדהים, פתאום אתה מבין שהכל סביבך זה חלום, אבל מצד שני הכל סביבך נראה ממש כמו במציאות, זו הרגשה מטריפה, פתאום אתה בתוך עולם מציאותי כל כך שאתה יכול לעשות בו הכל, רק כשיהיה לך כזה תוכל להבין, אתה יודע מה תסתכל שתי שניות סביבך, ותאר לעצמך שזה בעצם חלום! ככה זה בדיוק
LucidGuess

eitangefen

New member
אתם לא מבינים

אני לא חדש אני מכיר את נושא החלומות צלולים כבר יותר משנתיים וחצי וזה הרבה כי הרוב כאן חדשים פשוט אף פעם לא היה לי חלום צלול כי לא התאמצתי שיהיה לי אחד ורציתי לדעת מה מרגישים בשנייה שנהיים צלולים לא בכלליות כשנמצאים בחלום הצלול מבינים?

מוקוש

New member
אני חושבת שהתשובה של לוסיד עונה לזה

מה מרגישים מבחינה גופנית-בעיקרון, כלום. מבחינה נפשית- הלם, כמו שלוסיד אמר (לא הייתי יכולה לנסח יותר טוב
)

למעלה