שאלה

GrEeNgIrL3

New member
שאלה

ראיתי בטלויזיה שרוחות יכולות להיראות בצורה של כדור אור. אני וחברות שלי הצטלמנו במקום דיי חשוך במצלמה דיגיטלית וכשראינו את התמונות אחת מהן הייתה מלאה בכדורי אור, ממש מוזרה. רציתי לדעת איך אני יכולה לדעת מה זה? מה יכול לגרום לכדורי אור להופיע? והאם יש סיכוי שאלה באמת רוחות? למרות שלא כל כך ניראה לי... תודה

faery18

New member
וואי איזה קטע בדיוק באתי

להכנס לפה ולשאול באיזה צורות רוחות יכולות להיראות בתמונות?? האם כדורי אור בתמונות באמת יכולים להיות רוחות?? אני אשמח אם מישהו שבאמת מבין ועוסק בנושא יוכל לענות לנו. תודה:)

faery18

New member
והשאלה שלי באה בעקבות התמונה הזו../images/Emo27.gif

התמונה הזו צולמה בארוחת ערב ראש השנה ביום רביעי האחרון. האמת היא שאין לי שום צל של ספק שמדובר ב2 ישויות, כי בכללי אני מאמינה מאוד בכל הנושא הזה, ויש לציין שזו התמונה היחידה מאותו הערב שיש עלייה את שני כדורי האור האילו, לפני שצילמנו דאגנו שמסך המצלמה יהיה נקי ככה שאבק זה לא יכול להיות ואין מצב שזה טיפות של מים כי המצלמה הייתה יבשה. פשוט הייתי רוצה שמישהו מפה שמבין ועוסק בנושא יביע דעה.. סתם מתוך סקרנות.. אפשר להבחין בכדור אור ברור מאוד עם הילה כזאת מסביב.. והכדור אור השני נמצא מאחוריו קצת פחות ברור.. כניראה כי הוא יותר רחוק. אשמח לקבל תגובות מהמבינים בנושא :) תודה.

smallnig

New member
נו באמת..

אלו הם גרגרי אבק המוגדלים פי כמה ע"י העדשה של המצלמה.

faery18

New member
זה כל התגובות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifטוף,בכל מקרה

תודה על ההתייחסות, אני כמובן בדיעה שלי מאמינה וגם אמשיך להאמין במה שאני חושבת ומרגישה. תודה

זה שטויות שרוחות יכולות להתגלם בצורת כדור אור

מעבר לזה הילה זה הכי קרוב למשהו שרוח תתגלם אליו, והעיניין עם המצלמות הדיג' הוא פיזור האור ולכלוך על עדשת המצלמה בגודל מקרוסקופי. חוץ מזה לא ניתן לקלוט רוחות ויישויות במצלמה!
לינוי

GrEeNgIrL3

New member
תודה ../images/Emo13.gif

את דיי מחדשת לי כי ראיתי תוכנית בערוץ הריאליטי, תוכנית ריאליטי בה אנשים מוסמכים הולכים למקומות רדופיי רוחות ומצלמים אותן בוידיאו ומצלמות דיגיטליות.. ולפי הממצאים שלהם אפשר לראות רוחות בתמונות והן כן יכולות להיראות בצורה של כדורי אור. התוכנית אמורה להיות מן תעודה כזאת.. ככה שזה לא נראה לי ממוצא..

TheColector

New member
הכוונה שרוחות נראות בצורת כדורי אור היא

שהן כביכול שואבות את כל האנרגיה החיובית ואנרגיית האור בחלל שבו הן נמצאות ומאחר והאנרגייה היא כדורית זה מתרכז לכדי כדור אור. מה שכמובן לא נכון כלל מפני שבכדי לשאוב אור צריך לנוע מהר יותר ממהירותו (חור שחור לדוגמא) מה שאפילו מתים לא יכולים לעשות מפני שאין להם שום יכולות מיוחדות הם פשוט מאוד... מתים!

למעלה