שאלה

שאלה

שלום מקווה שפה תוכלו לעזור לי.. רציתי לדעת איך היתם מרגישים אם החבר/החברה היו מספרים לכם כשהם לבד בבית ומאוננים בזמן שמדמיינים מישהו אחר/מישהי אחרת אך לא זוכרים מיהי/מיהו אך שהם איתכן/אותכם הם אומרים שהם אוהבים אותכן/אותכם... איך היתם מרגישים ומגיבים על כך? תודה מראש למי שעונה על כך..

elena20

New member
לא היה מפריע לי, כולם מפנטזים וזה בסדר

גמור, זה שהוא מדמיין בזמן שהוא מאונן מישהי אחרת, לא אומר שלא אוהב אותך, אין לזה שום קשר. את לא יכולה לחדור לו לראש ולהשתלט על המחשבות שלו! בואי נגיד שבזמן שהגברים מאוננים99 אחוז מהם מדמיינים מישהי אחרת, בין אם זה פורנו או סתם מישהי שהם ראו ברחוב, זה נורמלי לחלוטין.

גם לי לא../images/Emo45.gif

רוב הגברים בארץ נוגעים בעצמם כשהם צופים בפורנו...

Miss Thang

New member
אני חושבת

שהיה מפריע לי מאוד. ואני משליכה את זה על עצמי - אם הייתי מאוננת וחושבת על הבחור מהעבודה, במקום על החבר שלי, זה לא היה מבשר טובות על הקשר. מצד שני, אולי אם מדובר בפנטזיה אבסטרקטית יחסית (קת'רין הייגל נניח:p), מישהי לא "מציאותית", זה סבבה בעיני.

האמת, שזה לא היה גורם לי להרגיש משהו...

כי זה אומר שהוא צריך לחשוב על מישהי אחרת חוץ ממני כשהוא עושה זאת... מדליק נורה אדומה...
אני הייתי מנסה לברר למה זה ככה מבחינתו ומה חסר לו בקשר שהוא מוצא בפנטזיה ושוקלת מה מתאים הלאה לעשות.

ס א ט י ן

New member
היה מאד מפריע לי

זה מהדברים האלה שאני מצפה ישמור לעצמו, אולי זה לגיטימי שזה קורה, אבל למה לבוא ולספר את זה? יש דברים שעדיף לשמור לעצמך. וזה אחד מהדברים האלה. עד כמה שצריכים לשמור על תקשורת והכל- דברים כמו- על מי אתה מפנטז כשאתה לא איתי- לא הייתי רוצה לדעת. לפחות בלי הידיעה הזאת אני יכולה לדמיין לעצמי שהוא כן חושב עליי ולא על אחרות...מה שקורה במציאות- זה כבר עניין שלו וכל עוד זה לא פוגע באהבה שלו כלפיי וכל עוד הוא לא חושב על אשכרה ללכת ולהגשים את הפנטזיות שלו עם מישהי אחרת- שיפנטז על מה שבא לו (כמובן שהייתי מעדיפה לחשוב שזה עליי), אבל שלא יבוא ויגיד לי את זה אחר כך...בשביל מה?

היה מפריע לי מאוד גם

לא בגלל שהוא מפנטז על מישהי אחרת.... מה הוא בכלל מאונן?!...שיחכה לי...מה זה זה?
עכשיו ברצינות... כולנו מפנטזים... ...זה לגיטימי לגמרי! עובדה- תעשיה שלמה של מגזינים וסרטי פורנו מבוססת על העובדה שאנשים מפנטזים... מה שמוזר לי... זה למה בכלל הוא מספר לך את זה? פנטזיות שלו שישמור לעצמו...בחייאת...

הזוייה

New member
סבבה

גם אני מאוננת ומין הסתם מדמיינת על אליל יווני, או על שאול יהלום לחילופין שרוטט עם משמניו כשהוא נואם במליאת הכנסת: ) זה אנוכי ורכושני לבקש מבן אדם לחשוב כל הזמן רק על בן הזוג.

למעלה