שאלה ..?

שאלה ..?

מה עושים שחבר טוב מתאהב בך.... ומתחיל להיות קצת מריבות ומתח.. 1. לנתק את הקשר .. 2. להמשיך להיות ידידה שלו 3.להתרחק קצת (יש לנו חבר'ה משותפים שמבלים איתם וכו') 4.שוב להסביר לו שזה לא מתאים (לאחר שהוסבר הובהר ..והיה גם טון צורם באחת השיחות) 5.להחליף את כל החברים/ות 6. כל התשובות נכונות ..חחח ועכשיו ברצינות מה עושים.. נהייתה אווירה של מתח..מריבות בין כולם בגלל המצב פרצופים ..הפכו להיות קבוצות לטובתי /ולטובתו בלאגןןן עצות יתקבלו בברכה ..חשוב לציין שהוא קצת מתנהג כמו ילד שאמרו לו לא ..

aviavram

New member
כמה שאלות -את רימון ?

הוא רוצה לעבור מיזיזות לחברות והשאר תלוי בך רוצה או לא רוצה ידידה זה לא יכול להשאר יתכן שהוא רוצה רק סקס - מתאים לך לא ? יתכן שהוא רוצה יותר את תחליטי להחליף את כל החברים . לא מקסימום אותו ילד ? תחזירי אותו לאימא שלו שיבוא כשיגדל קצת

הבנת הנקראאאאאא

חבר טוב של שנים אפלטוני למה כל דבר אצלכם חייב להיות קשור בסקס!!!

aviavram

New member
חבר טוב של שנים כנראה נגמר עכשיו הוא רוצה יות

יותר הבנת הנשמע

מכיוון שלא הבנת

אז אנחנו חברים טוביםםםםם המון זמן יש לנו חוג חברים משותף כלומר חבר'ה שמבלים ביחד מטיילים שיחות ארועים משפחות וכו' .. אפלטוני... לחלוטיןןןן

aviavram

New member
כנראה נגמר לא רק אני כתבתי לך

רוצה עוד רוצה .... רוצה.... טוב לך אחלה לא טוב לך בסה לך חיים קשים אפלטון מת והוא קבור 2 מטר מתחת לאדמה הסיבה שלו - המון התבגר נהיה ילדותי נפרד מחברתו אימא שלו לוחצת הבולבול שלו לוחץ לא צריך להעלב קורה בחיים אחרת הינו כולנו אבנים

felka

New member
sorry to tell you but Avi understood

Perfectly Looks like in Avi's world good friend might be a sex mate too (in my world too) so nothing exceptional. I read your message and I see the same as Avi a trial of move your relation to the direction of sex .... so it was non platonic

רק שיר

New member
זה נשמע כמו חבר אובססיבי

אם את עושה רשימה של א,ב,ג,,ד וכו', באמת המצב לא ניראה משהו, אני הייתי כאמור מתרחקת.

aviavram

New member
למה ? אי אפשר לעבור מחברות אפלטונית ליזיזות ל

לא אפלטונית הכל תלוי בשניהם וברצונם רק לא לגמגם ולנסות ללכת עם מולהרגיש בלי במצב הזה משהוא נפגע וקשה

רוב הסיכוים שידידים לא תהיו יותר...

אין הרבה מה לעשות. התסריט האפשרי: את תמשיכי להסביר, תתפסי מרחק, הוא ימשיך להעלב, מתישהו תתחילו להנמע מלהפגש והקשר יתנתק. לא מכירה תסריט אחר...לא אומר שלא קיים, למרות שאני פסימית
.

שלום כיתה א'...

תסבירי לו שאת לא מעוניינת וזהו, לא צריך לעשות מזה כזה סיפור, ואם הוא לא מבין... מה שנקרא- זבש"ו.

aviavram

New member
ובאיזה כיתה את לדעתך ? את

לא נותנת לזה יד במקרה ? בחוסר התגובה התשובה ההחלטה ההתלבטות ? הוא קורא אותך חבר של שנים זוכרת בשבילו את ספר פתוח או אישה בשלה או גם וגם וגם.....

אני הבהרתי ..

בצורה הברורה ביותר !!! שלא מתאים לי אבל מכיוון שיש לנו חברים משותפים ויוצאים ביחד בסופי שבוע אז אני רואה אותו אבל לא נותת לו שום סימןןן!! אני מאוד אישה ואני לא מתלבטת לגביו אלא לגבי ההמשך שלי עם החברים כולם כי הוא גם שייך לחוג החברים הזה עכשיו הבנת!!!

אני 27

New member
זה נורא תלוי ....

אם המצב הוא חד צדדי , שאחד רוצה והשני לא .. בעייתי , כי לצד אחד תמיד יהיו "תוכניות / תקוות אחרות " מה שיפריע בד"כ לצד השני . הכי טוב זה לעשות שיחה סטייל " יחסינו לאן " ... לראות מה כל אחד רוצה / רואה בקשר.. יכול למנוע הרבה עוגמת נפש / כאב להחליף את החברים לא בא בחשבון .. אתם לא בני 10 .. מי שצריך להתבגר .. שיתבגר וחבל שהחברים יסבלו בגלל זה .. ויתחילו להתחלק לקבוצות תמיכה .. סתם לא לעניין

cheshire9

New member
יאללה יאללה

תני לו וזהו ....... מה רע ? תהיי חברה טובה. אני מאד דמוקרטי בעניינים האלה. למה להפלות ? רוצה ? תני לו.

למעלה