שאלה

kiaora

New member
טעות קלה

אני מניח שהתכוונת ל90-60-90 שזה המידות "האידיאליות" לאשה. מדובר על היקף. 90 ס"מ באגן, 60 ס"מ במותניים, 90 ס"מ בחזה. 60-90-60 זה ממש לא משהו בכל קנה מידה...

the evil 1

New member
היתה לי חברה שסיפרה לי שהתחילה מגיל 5

לא כולן עושות ביד, ואם כן באופן טיבעי עם תחילת גיל ההיתבגרות כמו בנים...

pooshkash

New member
תתפלאי, אבל...

לפעמים מתחילות לעסוק בזה ילדות קטנות, שעדיין לא מבינות את המשמעות של הנאתן. לשאלתך: אין גיל קבוע להתחלת האוננות הנשית. פשוט מאוד - אם בא לך לאונן עשי זאת. עוסקות בזה, ובאינטנסיביות רבה - גם סבתות במיטב שנותיהן - תאמיני לי!

סבתות לא הייתי אומר . אישה בגיל 50

בערך ניפסק לה המחזור . אז מאוד קשה לה להגיע לאורגזמה . אים בכלל היא מגיע לזה . בנים הגוף לא מפסיק לייצר זרע גם מעל גיל 60 אים הגבר מגורה טוב הוא גומר גם כן

kiaora

New member
מה הקשר

מה הקשר בין מחזור לאורגזמה? ואגב, לפני שבועיים ראיתי איפשהו מחקר שמישהי עשתה על אוננות נשים בישראל, ואם אני לא טועה היתה שם גם בת 70 ומשהו שמאוננת

סנונית אחת לא מביאה את האביב

יש מיקרים יוצאים מהכלל . הרוב מפסיק להנות ממין עים הפסקת המחזור . גם ריח הגוף של האישה מישתה . לא מושך יותר גברים אין את הריח המגרה שיש לאישה בנרתיק ובגוף . אני בן שישים וחי עים נשים בגילי . ולכן יודע . בגיל 50 אצל האישה והגבר חלים שינויים לקע בגוף .הכול התחיל להיחלש הולכים יותר לרופה לבדיקות אים הכול בסדר . סרטן הארמונית . יש נשים שכרתו את הרחם . מתחילות בעיות . השאלה הנפוצה בין הגילאים האלה זה רק "איך הבריאות" לא פרנסה ולא טיולים . רק אחד שואל את השני איך הבריאות אצלך כמובן שיש יוצאים מהכלל . אבל כך אצל הרוב

ישנו גבר בן70 שכימעט מקיים כול יום יחסי מין

כימעט ביום ראשון . כימעט ביום שני, כמעט ביום שלישי וכימעט ביום רביעי . כך גם זו בת ה70 יכולה לספר סיפורים שכמעט היא מאוננת

pooshkash

New member
חבוב.... אתה צריך ללמוד הרבה מאוד!!

עובדת ברזל: אין קשר בין אי קבלת אורגזמה לבין הפסקת המחזור. נשים, גם בגיל 80, נהנות מסקס ומאורגזמה - שלא יהיה לך ספק בדבר. בגלל שקיימת דעה קדומה כי הגיל המבוגר אינו מתאים לסקס, יש נשים אשר מאמינות כי תמה תקופת האהבה שלהן, והן מפסידות הרבה!

רק שחכת שאישתי בת 60

ומה שלא ניסתה לא הלך . אצלי עדיין ירד המינון אבל הכול בסדר . אולי יש יחידות סגולה שיש להם מזל שיהנו . זה לא דעה זה מהמציאות . אצל אישתי ואחיותה . מה שחשוב זה הבריאות

xorgad

New member
אשה בת 60?? יכולה להיות נמרה במיטה

אדון קרמר! כנראה לא טיפלת נכון באשתך, כך שהיום היא מפגינה קרירות מינית... אשה בת 60 מתפקדת מינית ללא בעיות!

ניראה אותכם בנות בעוד 40 שנה .

תיזכרו את דברי . אין ניסים במיטה . אולי בודדות מצליחות בגיל 60 להגיע למשהוא .. אישה ללא מחזור . הגוף שלה נבול . אין את הרייח המגרה בתחתונים הניפלט מהנרתיק שלה . הגוף לא פולט את ריח הIP שמיערבב עים בושם . וזה מטריף בנים . נשים בנות 60+ שמות בושם בכמות וזה חונק את העומד איתם . זה לא ניספג בעור . לא סתם מבוגרים מחזרים אחרי צעירות שזה שיא ההנאה

בשנהם אני 10 נהנה ממין כבר כימעט

60 שנה . אלוהים בנה משהוא נהד זה אישה שאפשר להנות מימנה משהוא. ואת זה אני לא מפסיק עד היום עים אישתי ומעט מהצד......עד 120

ndg nrpt

New member
נראה לי שאתה צריך לכוון את הצלחת של הלווין

שלך ,,,מכיוון שאיך שאתה כותב ומתבטא פה בפורום,,,נראה שהקליטה שלך משובשת כפי שכתבו קודמיי אין לך שום מושג לגבי המיניות של נשים בשלות ( אני לא קורא להן מבוגרות ) יש נשים ( ואני מכיר לא מעט ) שמגיל 50 מתחילות לפרוח מינית ולגלות שוב את נשיותן ( זה קורה בדרך כלל אחרי שהילדים עוזבים את הבית . אבל אין ספק שאם הן עם בין זוג יבש או שאינו יודע את העבודה ,,אז גם הן לאט לאט מתייבשות ,,,,או מחפשות המקום אחר אז תבדוק את עצמך !!!!!!!!

היי לך ../images/Emo13.gif

בנות מתחילות לענג את עצמן בגילאים שונים... חלקן ממש מינקות נוגעות באיבר מינן ומגלות שם הנאה גופנית. חלקן נחשפות להנאה שטמונה בחלק הזה רק בילדות... וחלקן רק בנערות ואף אחרי כן. למעשה, אצל כל אחת מתגלה סיפור קצת אחר של תהליך הגילוי של המיניות והעונג שלה.

למעלה