שאלה

sowhatt

New member
שאלה

אני עובד בדרך כלל בכל מכשיר או תרגיל עבודה של 3 סטים, 12 חזרות. האם עבודה כזאת רק תחזק את השרירים או שהשרירים יתבלטו? אני עובד משהו כמו 4 חודשים בחדר כושר, ואני רואה רק קצת שינוי בגוף, קצת החזה יותר בולט, הדו ראשי קצת יותר, אבל לא שינויים דרסטיים. האם אני צריך לעבור לתוכנית אימונים של 8-10 חזרות כדי להבליט יותר את השרירים?

sowhatt

New member
ועוד שאלה אחת

למישהו יש הצעות לשיפור או לייעול תוכנית העבודה שלי? אני בחדר כושר כל יום, אימון A, וB לסירוגין, כל תרגיל 3 סטים,12 חזרות: A: פרפר מקבילים לחיצת חזה הצלבת כבלים כפיפות מרפק בישיבה [מוט] כפיפות מרפק בעמידה [חופשי] בטן B: לחיצת ברכיים פושטי ברכיים כפיפות ברכיים דחיקת מוט בישיבה פולי אחורי משיכת כבל בישיבה דחיפת כבל מטה בטן

sowhatt

New member
רמי ? אתה יכול לענות לי על השאלה

ולהמליץ לי לגבי התוכנית שרשמתי?

תוכנית

יש לי הרבה הערות לתוכנית אז ברשותך אני מעדיף לרשום לך תוכנית חדשה. לפני שנתחיל 12 חזרות גם יגרמו לעיבוי השריר אבל חשוב לגוון ולשנות את הגירוי לשריר. אימון A: לחיצת חזה פרפר FLYS בישיבה בזוית בישיבה כפיפת מרפק כנגד משקולות יד בעמידה כפיפת מרפק כנגד פולי תחתון לחיצת כתפיים כנגד משקולות יד בעמידה הרחקה כנגד משקולת יד אימון B: סקווט קרוב ירך כנגד מכונה בשכיבה כפיפה ברך כנגד מכונה Pull Over כנגד מכונה או פולי פולי עליון לחזה בהטית גב חתירה כנגד משקולת יד (משור) בעמידה פשיטת מרפק כנגד פולי עליון בשכיבה פשיטת מרפק כנגד מוט חופשי 3 אימונים בשבוע, 60 שניות מנוחה בין סט לסט, 3 סטים מכל תרגיל, 10 חזרות מכל סט, הקפד על חימום כללי וספציפי. חזור אלינו אחרי 8 שבועות. בהצלחה

גלעד ק

New member
תשובות

העבודה הזאת תגרום לחיזוק השרירים. כדי להבליט את השרירים עליך להוריד את אחוזי השומן זה בעזרת פעילות אירובית חדר כושר ותזונה נכונה. בנוגע לחיטוב: חיטוב הוא ירידה ברקמת שומן ועליה ברקמת שריר - אין אימון כזה !

sowhatt

New member
שנייה

וחיזוק שרירים לא מגדיל אותם ומבליט אותם? אני רזה והאחוזי שומן שלי לא גבוהים, אני מבצע פעילות אירובית ואני אוכל נכון. השאלה שלי הייתה, אם אני רוצה שהשרירים יתחילו לבלוט הרבה יותר, האם להמשיך ב12 חזרות [אוי כי לוקח הרבה זמן עד שהגוף מתחיל להיבנות ולהיראות חטוב] או לשנות ל 10-8 חזרות.

למעלה