שאלה

golden energy

New member
שאלה

נאמר לי פעם שכשאנשים מרגישים תחושת נפילה- בזמן השינה או סמוך לזמן ההתעוררות מהשינה- זה אומר שהנשמה חוזרת לגוף..חוזרת מהטיולים שלה ומטעינת אנרגיה בה... אז..אם זה נכון,למה יש פעמים שמרגישים את תחושת הנפילה הזו ולפעמים לא?...

BABE111

New member
אחלה של שאלה גולדן....

גם אני תהיתי פעם ממה זה נובע..ברוב המקרים זה קורה רגע לפני ההרדמות ולא רגע לפני ההתעוררות כפי שאני יודעת.רותי.....נשמח לשמוע מה דעתך על כך?ובאמת מהי אותה תחושת נפילה.

רותי 11

New member
תחושת הנפילה היא אכן

חזרת הנשמה לגוף אבל... זה קורה כאשר הנשמה ממהרת לחזור לגוף ואז קורה שהיא לא ממש מוצאת את הנקודה המדוייקת ולכן יש את תחושת הנפילה.

golden energy

New member
ולמה

הנשמה כל כך ממהרת להגיע לגוף?

golden energy

New member
הבהרה..

זאת אומרת.. אני מבינה למה היא רוצה להגיע לגוף.. אבל למה היא לפעמים כל כך ממהרת? יש סיבה לפעמים שהיא ממהרת במיוחד?........

רותי 11

New member
ישנן כל מיני סיבות

אחת מהן היא כמובן שהיא מרגישה שהאדם עודמ להתעורר בגלל כל סיבה שהיא ולפעמים זה בגלל שכאשר אנחנו ישנים הרי הנשמה לא נמצאת בגוף אמנם יש חוט מחבר אבל היא לא בגוף, ובזמן הזה לפעמים קורים מצבים שיש "נשמות" אחרות שהן לא נשמות מהאור שמנסות לתפוס גוף ולהיכנס אליו, וזה קורה לרוב לנשמות תועות שרוצות להישאר באזור חווית החומר ולא לעזוב את אזור כדור הארץ. לכן אומרים גם הרבה פעמים שצריך להתייחס לחלומות של הבוקר ולא של התחלת הלילה כי אז זה יכול להיות קשור לאותן נשמות.

BABE111

New member
אבל רותי............

תחושת הנפילה קוראת ברוב המקרים כפי שאני יודעת רגע לפני ההרדמות ולא לפני היקיצה אז מה קורה אז עם הנשמה?אז היא יוצאת????

רותי 11

New member
ברגע שנרדמים הנשמה כבר יוצאת

היא מנצלת את הרגע הראשון כדי לעלות.

BABE111

New member
לאן הנשמה ממהרת??????

היא הולכת לפגוש את החב'רה ולדסקס איתם????[זה היה בצחוק כמובן] באמת מעניין אותי לאן היא ממהרת ברגע שאנחנו נרדמים???

רותי 11

New member
כמו שאמרת לדסקס

אבל ברצינות היא פשוט עולה להיטען אנרגטית זה הדבר הראשון לאחר מכן בא הדיסקוס.

golden energy

New member
../images/Emo199.gifעד כדי כך../images/Emo199.gif

הנשמה נטענת באנרגיה שלילית, או עד כדי כך בורחת לנשמה האנרגיה כשאנחנו ערים, שהיא צריכה כל לילה להיטען מחדש? (כי הרי ידוע ששינה היא חיונית..) אוקיי,המטען/ הוויברציות בכדור הארץ הם נמוכים,ואולי רק ככה הנשמה מסתגלת למקום"נמוך" כזה,בזה שהיא "נדחסת" אבל הנשמה אמורה להיות משהו חזק, לא?...

למעלה