שאלה....

שאלה....

כמה פרקים יש לאמריקה ולגורל שלה? למישהו יש מושג מה יביאו אחרי אמריקה? אני יודעת שערוץ 3 קנה את בליסימה.

k o k o k o k o

New member
תכלס.. ../images/Emo13.gif

למרות שאני עדיים מחזיקה מעמד עם "אמריקה", בעיקר בגלל נאוטה ודיניו.. בצבע החטא זה היה נורא כל הקטעים ההזויים עם הרוחות והדיבוקים.. ממש הוציא את החשק.

Tristana

New member
אוי,כן.... ../images/Emo5.gif

זה היה כל כך מוזר.... בהתחלה זה היה מצחיק כזה, שאליניו היה עושה את הקולות האלה, אבל בהמשך.... god help me, זה היה מעצבן.... בכלל, אני כל כך מתגעגעת לסלבריטי.... הגעתי למצב שאני רואה קטעים של הסידרה ב youtube פעם ביומיים-שלושה.... אין סיכוי שישדרו את זה שוב, אה? חבל....

Tristana

New member
לא יודעת כמה פרקים יש, אבל... ../images/Emo15.gif

...אם לשפוט לפי הנטיה של "ויוה" לסרטי אימה, הם בטח יביאו עוד איזה נובלה ארגנטינאית מהגיהנום או שיט ממולא ממקסיקו... הרי לקח להם זמן להביא ברזילאית חדשה (1897 פרקים של "האחד" בשידור חוזר) ועכשיו גם "טרה נוסטרה".... מצד שני, "טרה" שודרה בערוץ 3, אז לא אתנגד אם ישימו ש"ח של "קשרי משפחה"..... נכון, לא עזרתי בשיט. איתך הסליחה.

Tristana

New member
אה, ובקשר ל"בליסימה"....

.... וזו רק דעה אישית ופרטית, אך אני חוששת שגם היא תסבול, כמו "אמריקה", מסינדרום "קאסט טוב ומבטיח ועלילה מלאה בשיט ודמויות מגוחכות"... לא יודעת למה, יש לי תחושה.... נכון, יש שם את לאורה והוגו מ"סלב", וריינלדו וטוני ראמוס, אבל, אם לצטט מ"מלחמת הכוכבים", i have a bad feeling about this...

taha15

New member
קשרי משפחה

לא ראיתי את הסידרה, ואני יודעת שהיתה נפלאה, איך לוחצים על ערוץ 3 לשדר שוב?

למעלה