שאלה

NetaChan

New member
שאלה

אוקי אני חדשה בפורום ורק היום נכנסתי קצת התכלתי להסתכל בדפים האחרונים ולא הבנתי יש כאלה שכותבים שיש איזה 163 פרקים לטוסבאסה ויש כאלה שכותבים שיש 52 קודם כול מה נכון או ליתר דיוק מה משודר בערוץ הילדים?

Aneduune

New member
יש אנימה, ויש מנגה.

האנימה של טסובאסה שודרה בערוץ הילדים, הסתיימה ויש לה 52 פרקים. המנגה של טסובאסה (הקומיקס) ממשיכה לצאת, ונכון להיום יש לה 163 פרקים.

NetaChan

New member
תודה

קודם כל תודה רבה ויש לי עוד שלוש שאלות 1.כמה ספרים יצאו כבר 2.איך מחלקים כל פרק בספרים 3.איפה אפשר להשיג אותם באזור המרכז (את המנגה) תודה מראש

NetaChan

New member
כמעט שכחתי

יש לי עוד שאלה אם זה לא יותר מדי קלאמפ מתכונים להפוך את המשך הפרקים לסדרה? ושובתודה מראש

Yami no Kira

New member
מתכוונות, קלאמפ הן נשים. ם:

נכון לעכשיו יצאו 20 ווליומים למנגה של טסובאסה, כנראה מתוכננים 28. דל ריי תרגמו לאנגלית 14 ווליומים. בדרך כלל מכניסים 6-9 פרקים לתוך ווליום. את יכולה להשיג את המנגה באוטאקו, CNV וקומיקאזה, שלושת החנויות ממוקמות בת"א. בקרוב תצא OVA לטסובאסה שתכלול שלושה פרקים שיצאו ביחד עם ווליומים 21-23 של טסובאסה, הפרקים יצאו בנובמבר, ינואר ומרץ.

TaIu

New member
שאלה שמטרידה אותי זמן מה

ווליום זה באנגלית כרך, ואני מניחה שאת יודעת. למה את לא יכולה פשוט להגיד כרך במקום ווליום? O_O

N o R i K o

New member
כי מקובל ונוח יותר להשתמש בווליומים? ../images/Emo142.gif

רציני, בחיים לא שמעתי אוטאקו אומר "קניתי את כרך 12 של טסובאסה." XDDDDDDDDDDD;

N o R i K o

New member
הרגל. ../images/Emo142.gif

תנסי לקרוא עכשיו לטלפון שלך במילה העברית שלו, שח-רחוק. XD לא תצליחי כי מקובל לקרוא לזה טלפון ואת רגילה לקרוא לזה טלפון, גם אם נכון יותר מבחינת האקדמיה ללשון העברית לקרוא לזה שח-רחוק P: [יו מה נעשיתי מירב עם תירוצים פלצניים ס.ס]

TaIu

New member
יש לזה ראשי תיבות באנגלית

אבל שכחתי אותם XD אבל בעיקרון זה מושג בסיסי על אנימה שלא שודרה בטלוויזיה אלא נמכרת בקלטות\דיסקים של DVD. ובקיאים** סליחה עלה הקטנוניות. ^^;

TaIu

New member
יופי שלא תרצחי אותי ס_ס;

ואפשר גם להגיד בקיאים. לא באותו הקשר של אי בקיאות, אבל מותר. :X ולזה התכוונתי.

למעלה