שאלה

NastologicVib

New member
שאלה

אני והחברים רוצים לסוע למרבה ההפתעה לחו"ל ולמרבה העוד יותר הפתעה לאיה הנאפה או קוס ;).. בקיצור אני חזרתי לפני שבוע מתורכיה והיה מעולה וחסכוני, ואחרי שסיפרתי להם מה היה (אלכוהול חינם ספורט ימי חינם אוכל חופשי מסעדות ים בריכות אבובים) הם נדלקו וחשבנו לסוע כבר לתורכיה עכשיו רציתי לשמוע חוות דעת ממישהו שהיה או חשב לבקר שם.. כמובן מדובר על אחד הקלאבים.. ואם כן איפה האיזורים הטובים.. והכי חשוב אנחנו רוצים לסוע מה-25.9 עכשיו זה רלוונטי בכלל?! יהיה קר/חם?! יהיו אנשים?! סליחה על כל השאלות ותודה...

AngeIDust

New member
פורום טיולים יעזור לך יותר

אנחנו לא נוהגים לנפוש ולהרוס מלונות באיה נאפה, וגם לא בקוס.

lightflake

New member
סליחה שאני מתערב אבל

נראה שהבחור שאל שאלה תמימה.. למה כזה יחס?

I3lackM

New member
כי זה לא הפורום הנכון...

והסבלנות שלנו כלפי אימבצילים נגמרה מזמן.

lightflake

New member
באמת סליחה בשם האדם שטעה

וואו ממש כינסתם פה פורום של פוצים

MissCunningham

New member
חוץ ממני,

לי לפעמים עוד יש סבלנות לענות... וכשאין אני פשוט לא עונה. ברוך הבא לפורום שלנו

Emc2

New member
הלאה אל המרחק - אמא שם במרחק...

עוד מצפה לך דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה. מעבר הר וים, הלב מושך לשם, רוצה לעוף אל אמא - למרחק!

Emc2

New member
מרקו עצבן אותי

איזה ילד בכיין אלוהים.... "אמא... אמא... אמא!!!!" ממש רחמים על הקוף

kit k@t

New member
וגם..

אף אחד לא אמר שאנחנו צריכים להיות נחמדים. זה כמו שמישהו יכנס וישאל אותנו מי שר שיר מסוים, רוב האנשים יגידו לו ללכת לפורום אחר, ואולי מישהו שיודע יעזור... מסתבר שאף אחד לא ידע. קאט

kit k@t

New member
כמה יעלה לי להיות נחמד?

הרבה. כי זה יכלול בתוכו תשלום לניתוח לשינוי מין, כי אני עדיין נקבה. להיות נחמדה לא יעלה לי הרבה, אבל אנשים גם יכולים לחשוב שניה ולראות שאנחנו \גרים\ בחו"ל, לא \מטיילים\ לנו באיי יוון. ובכלל, אתה לא יודע שכשאתה אורח איפשהו אתה אמור להשתדל להיות נחמד, ולהתאים את עצמך לסביבה, ולא להפך? קאט

AngeIDust

New member
כי זה נוער בחו"ל

יש פורום טיולים ולאיש הראשון ששאל שאלה היינו נחמדים ל10 אנחנו כבר לא נחמדים

למעלה