שאלה.. מישהו הגיע היום לדיזינגוף סנטר לקבל כרטיס לאירוע הסיום של האלופה?
צ צלילוש13 New member 21/8/07 #1 שאלה.. מישהו הגיע היום לדיזינגוף סנטר לקבל כרטיס לאירוע הסיום של האלופה?
Y Y u L i A 2 3 New member 21/8/07 #2 שאלה מאיפה עוד אפשאר להשיג כרטיסים לאירוע הסיום של האלופה חוץ מהשמפו של הרבא לסנמס?? אין לי מושג איך כותכבים את זה..תעזרו לי בבקה אני מיתחננת
שאלה מאיפה עוד אפשאר להשיג כרטיסים לאירוע הסיום של האלופה חוץ מהשמפו של הרבא לסנמס?? אין לי מושג איך כותכבים את זה..תעזרו לי בבקה אני מיתחננת
Y Y u L i A 2 3 New member 21/8/07 #3 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אנילא מאמינה מזה הסוף הזהההה ניקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מכנה שלי
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אנילא מאמינה מזה הסוף הזהההה ניקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מכנה שלי
Y Y u L i A 2 3 New member 21/8/07 #4 *מסכנה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
*מסכנה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
H Hadas 87 New member 22/8/07 #5 ווייי נסחפתם ../images/Emo6.gif כולה ניקי. כלבה בלונדה שרק סיבכה לכולם שם את החיים. היא דוחה. איך היא אמרה "שיקרתי בשבילו. רצחתי בשבילו. הזדיינתי בשבילו." יופי, עכשיו היא גם מתה בשבילו
ווייי נסחפתם ../images/Emo6.gif כולה ניקי. כלבה בלונדה שרק סיבכה לכולם שם את החיים. היא דוחה. איך היא אמרה "שיקרתי בשבילו. רצחתי בשבילו. הזדיינתי בשבילו." יופי, עכשיו היא גם מתה בשבילו
K khzh120 New member 22/8/07 #6 ...../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif תאמיני לי , הבלונדה הזאתי,הצילה את הבן **** הזה,סער . ומי שאוהב אותה אוהב אותה,מה אכפת לך?
...../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif תאמיני לי , הבלונדה הזאתי,הצילה את הבן **** הזה,סער . ומי שאוהב אותה אוהב אותה,מה אכפת לך?
H Hadas 87 New member 22/8/07 #7 לא איכפת לי, סתם מצחיק אותי ../images/Emo6.gif ואל תתחילי להגיב לי בעצבים כזה ולקחת את זה קשה עכשיו כמו ילדה בת 8, אין לי כוח לזה כולה סדרה. תרגעו. חחח
לא איכפת לי, סתם מצחיק אותי ../images/Emo6.gif ואל תתחילי להגיב לי בעצבים כזה ולקחת את זה קשה עכשיו כמו ילדה בת 8, אין לי כוח לזה כולה סדרה. תרגעו. חחח
K khzh120 New member 22/8/07 #8 ../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif שיהיה וכל אחד יגיב איך שהוא רוצה תתעלמי
D D O L A R New member 24/8/07 #9 כרטיסים לאלופה מי שמעוניין בכרטיסים לאלופה יכול לקנות ב 50 ש"ח לכרטיס שיכנס למסנג'ר או למייל וישאיר טלפון אנחנו ניצור איתכם קשר [email protected]
כרטיסים לאלופה מי שמעוניין בכרטיסים לאלופה יכול לקנות ב 50 ש"ח לכרטיס שיכנס למסנג'ר או למייל וישאיר טלפון אנחנו ניצור איתכם קשר [email protected]