שאלה

אתם טועים בקשר לסמדר..

שמעו לא יודעת מה איתכם אבל נראה לי שנשים משתנות לאחר לידה ונהפכות ליותר טובות ואוהבות.. אז אני מתארת לעצמי שסמדר ברגע שיהיה לה ילד/ילדה היא תאהב אותו לא משנה מה ותשתנה אין מה לעשות יצר האמהות משתלט.. לא כך?? איש יחסי ציבור אתה גאה בי?? עשיתי צעד ראשון וחשוב בנוגע לתמיכתי בסמדר.. אולי יש לה בעיות ותבינו היא לא עושה את זה סתם.. א. רונה גנבה לה ת´גבר שלה שלא נדבר שהיא גנבה לאיריס אבל זה סיפור אחר.. בכל זאת נחזור לעניינו..וב. היא אוהבת מוות את דורון שהיא מוכנה לעשות למענו ה-כ-ל וזה אומר משהו על האהבה שלה..למרות שאי אפשר להצדיק ת´מעשים שלה אבל בכל זאת תעשו לה קצת הנחה היא לא אשמה שהיא נתקעה עם איזה אחד במקרה שלנו דורון שהוא כמו עלה נידף ברוח וכל פעם שבאה אחת חדשה הוא נדלק עליה ו"מתאהב" בה..(תחשבו על זה.. מאיריס לסמדר מסמדר לרונה ותיכף ענת נראה לי..לא בטוח זה סתם תחושה שלי!) קיצר היא נדפקה בחיים שלה! אז היא מחזירה! טוב נו נראה לי חזרתי לדיעות הישנות שלי שהיא מכשפה! אוף נו אני לא יודעת!!!!(אני מתחילה להרגיש כמו דורון!) מצד אחד יש לה אינטרסים ואני מבינה אותם! ומצד שני היא בכל זאת רוצחת, נוכלת וכו´... זהו..

swirrrly

New member
אהמ אהמ אבל סליחה

אמממ.... אז ככה: דורון לא עבר מאיריס לסמדר!!!! סמדר ודורון בקושי פלירטטו בתקופה שהוא ואיריס היו נשואים, בליל הרצח סמדר השקתה אותו לשוכרה ופתתה אותה, בעזרת שימוש בכוחות הרשע המסתוריים שלה (ע"ע מכשפה).... דורון מההתחלה לא רצה להיות עם סמדר אז זה שהוא עובר לרונה לגיטימי! ואם סמדר כל כך אוהבת אותו היא לא יכולה פשוט להניח לו?? חוץ מזה, מתי היא תקלוט שאם היא מגיעה למצב שהיא עושה את כל הדברים האלה, ודורון בכל זאת לא נענה לחיזורים שלה, אולי הוא באמת ובתמים לא מעוניין בשום קשר איתה!!

pompii

New member
רונה תהיה אמא מצויינת!../images/Emo13.gif

אמא צעירה וחמודה, ועוזרת, ומנחמת ויפה יותר טוב מזה?
והאבא הכי טוב? אמממ... אלכס! חחחחח סתאאאאם יונתן אחי, האבא הכי הכי!

swirrrly

New member
יונתן??????????????????????????????

איך הגעת?? אז מה אם הוא אוהב את הילדים שלו, הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהלך ובגד באשתו עם אשה אחרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pompii

New member
אם אני צריכה להחליט...

בין מיכאל,אלכס,דורון ויונתן אז האבא הכי טוב הוא יונתן גם דורון בגד, ואלכס בכלל אין מה לדבר ומיכאל אולי איש מקסים אבל הוא לא אבא טוב במיוחד כי הוא לא מצליח להחזיק משפחה כמו שצריך. יונתן אולי בגד באשתו אבל בהתייחסות שלו לילדים הוא אוהב והוא אבא מושלם בשבילם

M o o n G i r l

New member
ללא ספק בכלל..

האבא הכי סבבה- יונתן..אין,אין,אין..הוא יעשה הכל בשביל הילדים שלו..והוא כזה ג-בררר!!
האמא הכי סבבה- סמדרץץכי עד כמה שהיא ****,מרושעת ותחכנית.. היא תעשה הכל כדי לשמור על האנשים שהיא אוהבת אוהבת = משפחה = ילדים..

ofirosh

New member
דורון ורונה כאילו דהה

הם ההורים המושלמים הוא בגד בסמדר כי היא מכשפה והגיע לה ורונה היא חמודה ומבינה ומושלמת לכן ברור שהם ההורים המושלמים!!!!!!

LAE

New member
מסכימה לחלוטין.

תרו לכם את זה: לרונה ודורון נולד בן (לדורון הרי יש בת והוא אמר שהוא רוצה בן). חוץ מזה שרונה תהיה "הגבר" בבית ותכריח את דורון לקום בלילה לטפל בתינוק הם יהיו ממש מתוקים ביחד. מה אתם אומרים, יהיה להם ילד שחור או ג´ינג´י?

ofirosh

New member
ג´ינג´י!!!!!

אבל עדיף ילדה עם תלתלים ג´ינג´ים ועם בן אז שחור כמו דורון

ofirosh

New member
יונתן? אתם לא מתביישים?

איך יונתן שדיבר עם הילדים שלו בערך פעמיים בחיים יכול להיות אבא טוב?? להזכירכם הוא שכב עם דודה שלהם!!!! ואיתי ויולי \נתן ויולי (ככה קוראים להם בספר) לא נראים מאושרים נ.ב במציאות יולי ואיתי הם הילדים של ורדה!!!

LAE

New member
תיקון

איתי הוא תומר בר, הבן של שרון הכהן-בר (ורדה). יולי היא יולי מאנה. היא הבת של ניקול הלפרין ורוני מאנה.

N i c k i

New member
אני חושבת ש

האבא הכי סבבה הוא יונתן, כי הוא פשוט סבבה כזה. האמא הכי סבבה היא רונה, כי היא חמודה כזאת, ומלאת חיים.

למעלה