שאלה

• פותח הנושא k_9
  • פורסם בתאריך

k_9

New member
שאלה

קראתי את כל הפורום (...) ודבר אחד חסר לי. מה העבודה עצמה, כלומר מה עושים ? מחלקים דוחות חניה? אם תוכלו לפרט על העבודות השונות, אשמח.

epi

New member
מה שעושים

זה עושים מחסומים,מסתובבים בניידת,שומרים באירועים שיש בעיר שלך ועוד דברים מעניינים. אתה מתנדב?

k_9

New member
עדיין לא...

אני מתלבט. כי אם מתנדבים - אז עד הסוף...

epi

New member
למה מתלבט?

בקשר למה אתה מתלבט? בן כמה אתה ומאיפה?

IC4

New member
בן 18 ומקרית חיים

היי אני לא הוא אבל אני גם די מתלבט הבעיה שלי היא שדחו לי את הגיוס לחצי שנה כי אני מחכה לניתוח ולכן אם אני אתנדב למש"אז אני לא יודע כמה זמן אני אהיה שם לפני שאני אעבור את הניתוח (אין לי מושג מתי הוא יהיה, אמור להיות כל רגע = איפשהו מתישהו בכמה חודשים הקרובים לכו תדעו)

j u m p e r

New member
גם דו"חות כשצריך....

בעיקר סיורים רגליים/ממונעים מארבים / מחסומים / ליוויים / משימות אבטחה שונות ועוד הרבה משימות מעניינות....

k_9

New member
"ההתלבטות"

אני בן 22. עתודאי שחוזר לשירות בצה"ל. לאחר הגיוס עושים השלמה חילית, קק"צ וכו´ - מה שבאמת לא מותיר זמן רב. לאחר מכן - בקריה (...) הכל פתוח.

k_9

New member
דרך אגב

ניתן להתנדב עם נשק אישי (אקדח)? או נשק מהצבא? שאלה נוספת : האם לעבר הצבאי השפעה על אופי התפקידים? אומנם עתודאי אנוכי, אך עשיתי טירונות ארוכה (חי"ר), מילואים בשטחים שכללו מרדפים, מעצרים, מארבים (היה שמייח!)

מתנדב

New member
בעיקרון זה אפשרי להתנדב אם נשק אישי

כמובן שלוקחים את הנשק לבדיקה אם זה תקין. ולא כל האקדחים מאושרים ע"י משטרת ישראל לצאת איתם להתנדבות, אעפ"כ שרובם כן מאשרים, זה אתה צריך לבדוק מול מפקד הבסיס.

הסמל

New member
בעקרון כן

ובמיוחד לחיילים שבאים עם M16 מותר להם להתנדב עם הנשק הצבאי

למעלה