שאלה

דוראן2

New member
שאלה

מי בעד הקבורה הסימבולית של כלב השמירה? ומי רוצה שהוא יחזור לעסקים?

lol1000

New member
הלווי שהוא יחזור להיות כלב השמירה

אחת הדמויות האהובות אלי וסתם בא לי לראות מי יקרה בינו לבין סאנסה ואריה משולש האהבה הכי הזוי אי פעם

flint15

New member
../images/Emo32.gifיש לי בקשה רצינית(לשם שינוי)../images/Emo32.gif

בבקשה לא לספיילר על משתה לעורבים כי רק היום השגתי אותו תודה

לגוטל

New member
אז פשוט אל תיכנס לפורום

אם לא נדבר פה על משתה לעורבים שיצא ממזמן כבר אז על מה כן נדבר?!... אתה לא יכול לבקש שנשבית את כל הפורום בשביל אחד, ועבר ממזמן המגבלה על הספויילרים למשתה.

flint15

New member
לא ביקשתי להשבית

ביקשתי לרשום S וגם זה למי שנחמד

R o t e m O p

New member
השאלה שלי היא

איפה לדעתכם עובר הגבול בין סאנדור קלאגן וכלב השמירה. ואם בהכרח הקבירה הסימבולית של הכלב אומרת שגם סאנדור נקבר ?

האבק

New member
../images/Emo32.gifכרטיסים חינם למיתופיה

חבר'ה, שימו לב שיש חידון ש"תפוז" מנהלים והזוכים בו יכולים לזכות בכרטיסים חינם להקרנות במיתופיה (ביניהם גם הקרנת "חומריו הבהירים" שאני ואור משתתפים בה). בחידון 4 שאלות ו-2 מהם קשורות לששאו"ק. ה-2 האחרות קשורות לחומריו האפלים - ומי שלא קרא את הספרים מומזמן מאד להיכנס לאנציקלופדיה (www.hdm.co.il/wiki) לחפש את התשובה שתי שניות ולהוזיל לעצמו את כל העסק במיתופיה
בהצלחה! (לעוד פרטים ר' פורום 1511 - פורום חומריו האפלים)

האבק

New member
הממ

שלח רק את התשובות. אני מניח שאחרי שיראו שענית נכון אז יבקשו ממך פרטים נוספים שהם רואים לנכון...

Envinyatar

New member
../images/Emo32.gif בקשת עזרה - דבריו האחרונים של רוברט

הייתי מאד מודה למי שיכתוב כאן את הציטוט בעברית- משום שאני זקוק לו, אולם הספר לא בהישג ידי כעת. כאשר רוברט הגוסס מדבר עם אדארד, הוא מזכיר את הדרך בה הזמין את הרצח של דאני (ואולי גם מתייחס לרצח הקודם של ילדי טאראגריין?) האם מישהו יכול לצטט כאן את הדברים שהוא אומר בנושא הזה לאדארד? בתודה מראש
Envinyatar

דוראן2

New member
לא אמר אבל

לפני כן רשום שואריז הבטיח תואר לורד למי שיהרוג אותה

Envinyatar

New member
אני כמעט בטוח שהוא מתייחס לזה כשהוא גוסס

ומכה על חטא בפני אדארד, פשוט אין לי את משחקי הכס עכשיו - כך שאינני יכול לראות את הניסוח המדוייק.

דוראן2

New member
הוא רק אמר

שהוא מצטער על זה וואריז אמר לנד שההודעה נשלחה והוא ינסה לעשות משהו

hpbn

New member
זה מה שרוברט בדיוק אמר

"אלים רחמו עלי", הפטיר בולע את ייסוריו. "הילדה. דאינריז. רק ילדה, צדקת... בגללה, בגלל הילדה... האלים שלחו את החזיר... להעניש אותי..." המלך השתעל ופלט דם. "רע. מעשה רע, אני... רק ילדהץץץ ואריז, אצבעון, אפילו אחי... חסרי ערך... לא היה מי שיאמר לי לא, רק אתה נד... רק אתה..." יותר מאוחר בפרק רוברט מזכיר את הדאינריז שוב- "הילדה", אמר המלך, "דאינריז. תנו לה לחיות. אם אתה יכול, אם לא... מאוחר מידי... דבר אליהם... ואריז, אצבעון... אל תיתן להם להרוג אותה.ועזור לבני, נד. עשה שיהיה... טוב ממני"

למעלה