שאלה..

golan77

New member
שאלה..

שלום, חברה שלי מחפשת מקום להתאמן בריקוד. או באיזור בורגתא (השרון) או באיזור ת"א - עזריאלי (שירות צבאי). אפשר המלצות למקומות איכותיים? אגב לאו דווקא היפ-הופ -> בכלל מחול מודרני / פאנקי וכל מה שמעיף באוויר... תודה. אורח מפורום אחר.

golan77

New member
זה ממש פורום מת, הא??

חוץ ממנהל הפורום ואיזה פאנטה שמגיבים לעצמם אין כלום

me MAYself n i

New member
חחחחחחח למה העצבים??

כנראה פשוט לא יודעים את התשובה לשאלה שלך.. אני אישית רגה בצפון אז אין לי מושג.. אפשר לחפש באינטרנט..

חחחחחחח אשכרה חחחחחחחחחחחחח

בואינה להרגע מתוקה...הפורום מת זה לא יפה לצחוק עליו

golan77

New member
אוקיי תודה... ואגב

אני לא עצבני, סתם וידאתי סימני חיים...
למה אתם לא מארגנים קצת פעילות? אצלנו בפורום (גם אופנועים וגם בטריאתלון) יש מפגשים שבועיים, מסיבות לפעמים, טיולים וכאלה...

חחח... כן !

יאללה בואו!בקושי 4 אנשים נמצאים בפורום ! על איזה מפגש אתה מדבר ?! ועוד כל שבועים....

golan77

New member
טוב נו... (בטונים פולניים)

בגלל שאתן בחסכים חברתיים - נעדכן אתכן באירועים שלנו... - זאת בעצם חגיגת 5 שנים למועדון פול-גז לאופנוענים בת"א ביום שישי הקרוב... - ולגבי טיולים - עוד שבועיים בשבת יש איזה טיול אופנוענים לצפון - אפשר גם למצוא לכן כאלה שירכיבו... - התחרויות טריאתלון וריצה יחזרו מפגרה רק באוקטובר - עד אז מתאמנים... זהו, הבנות נרשמו אגב לאיזה משהו בהרצליה - אולי אני אבקר מידי פעם ואצטרף... מה האירועים שלכם? אולי תזכו לראות צפרדע כמוני מפזזת על הרחבה

תירוצים תירוצים ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif

אני מסכימה איתך,חייבים להעיר את הפורום אשכרה פורום גריאטריה נהיינו חחחחחחחחחחחחח

best in me

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אממממ כמה בכלל חברי פורום יש? לי נראה שיש 4 שכותבים פה תמיד ועוד שניים שפעם ב... ואולי עוד כמה.. כנראה שכחתי...

למעלה