שאלה

roni2005

New member
שאלה

שלום רב. אני עובד בחברת ביטוח בתחום הבק אופיס של ההשקעות ואני נורא ממורמר מהשכר הנמוך וגם מאופי העבודה ומאפליות שונות כגון: רק חלק מהעובדים מקבלים ארוחות והיתר-כלום. כנ"ל לגבי החנייה בבניין וכיוצא בזה. אבל בשורה התחתונה עם שכר עלוב של כ-6 בקושי אפשר לגמור את החודש , לשלם שכירות ואחזקה של אוטו...התחלתי, לפיכך, לגשש בחברות פיננסיות אחרות והבעייה שלי היא שאני לא יודע איזה ציפיית שכר לתת. אני פשוט מפחד שידחו אותי. אני אכן יודע שיש אנשים שאני מכיר בחברות פיננסיות אחרות שמקבלים שכר יפה אבל אני מפחד שאם אני ניגש לראיון וזורק שכר מסוים, נניח 7.5 , ידחו אותי על הסף ואילו אם הייתי מבקש, למשל, 7 היו סוגרים איתי. וכך, אני נשאר קירח מכאן ומכאן ותקוע במקום העבודה הישן שלי....השאלה היא האם מעסיקים דוחים מועמד רק בגלל שביקש שכר מסוים או שבד"כ אם מעסיק רוצה אותי הוא ייקח אותי ומקסימום יגיד שהוא מוכן לשלם פחות ממה שביקשתי ואז הוא מעביר את קבלת ההחלטה אליי...באמת, איך הולכת הפוליטיקה הזו של השכר ועד כמה גבוה עליי לירות עם ציפיית השכר? תודה מראש

נראה

לי שאתה לא ממש סגור על כמה מקבלים אנשים עם נסיון כשלך, בתחום שלך. אני מציעה לך לבדוק, מקסימום תהמר. אם תפנה דרך כ"א, הם כבר יוכלו לאמר לך אם אתה דורש מעל או מתחת לשוק.

למעלה