שאלה

שאלה

אם היתם יכולים להתחלף עם ההורה או לתת לו כמה שנים מהחיים שלכם,היתם מתחלפים?

yaeli20

New member
לא

זה אולי ישמע פילוסופי מידי או סתם מטופש, אבל אני מאמינה שכל אחד מגיע לאדמה במטרה מסויימת וברגע שהוא מסיים את התפקיד שלו כאן הוא מת. לכן אם אמא שלי הגיעה לכמות הזמן שהיא הגיעה כנראה שזה היה צריך להיות ככה, כנ"ל לדרך שבה היא מתה.

יעלוש

אבל בלי כל הפרשנויות וכל זה.. אם זה היה בסדר,ונגיד שלא היה לכל אחד תפקיד.. (אני לא מזלזלת חס וחלילה,אבל בלי קשר לזה..) היית נותנת להורה כמה שנים משלך או שהיית משאירה את זה לעצמך?

yaeli20

New member
ברור!

ברור שהייתי נותנת לה! הייתי נותן לה חצי מהחיים שלי בשביל שהיא תהיה איתנו עוד...

A GIFT OF LOVE

New member
אני חושבת שלא

ואני חושבת שגם אמי הייתה חושבת כך. זה ישמע אגואיסטי אבל בסופו של דבר היא הספיקה לעשות בחייה. אומנם לא הרבה אבל היא הספיקה... ואילו אני, החיים עוד לפני. מה גם שאני מהווה את דור ההמשך.. מה את היית עושה? ערב טוב לך

היי

לדעתי זה לא אגואיסטי,יש הבדל בין לחשוב רק על עצמך,לבין לדאוג לעצמך.. אם לא נדאג לעצמנו אף אחד לא ידאג.. זה לא שנתנו לך 5 שנים לחיות ולקחת אותם לעצמך במקום להביא לאמא,זה שלך פשוט.. מקווה שהבנת,כי גם אני לא הכי הבנתי

eshkolit32

New member
שאלה מכשילה../images/Emo4.gif

אני ממש לא יודעת. בתיאוריה אני חושבת שהיתי מוכנה. מדי פעם אני חושבת שהיתי מוכנה לוותר על יד או רגל כדי להיות איתם עוד קצת בפעם האחרונה. למזלי אין אופציה לממש את זה אז אין לי מושג אם היתי עושה את זה...! בכל מקרה לא נראה לי שהם היו מסכימים.... הם בטח היו אומרים לי: מה איתך, השתגעת? תעזבי את זה... אנחנו שם ואת כאן. תתרכזי בעצמך. אנחנו את שלנו עשינו. עכשיו תורך. זה מה שעובר לי בראש, בכל אופן... מור'קה, מה התשובה שלך לענין הזה?

אממ

שאלה מכשילה
טוב אצלי זה מסובך..אני לא אתחיל להסביר פה את האמונות שלי וכל זה.. אבל בעקרון הייתי רוצה לוותר,אבל עד לביצוע .. קיצר הייתי עושה את זה רק כדי לקצר לי את החיים..חח עזבי,יש לי תשובות יותר מסובכות מהשאלות שלי..

למעלה