שאלה

snier1991

New member
אני התאכזבתי

לא כי היה גרוע אלא כי ציפיתי למשהו שהוא יותר דומה לממש! ובסוף זה הייתה סדרה שונה(ופחות טובה) לדעתי ההגדרה הכי טובה תהיה שהיא מוזרה הדמויות מוזרות המעשים שלהן מוזרים הכל מוזר בה עוד לא ראיתי דרמה בסדרה אבל אני מניח שזה יבוא אם נשווה לסדרות אחרות אני אגיד לגדול בלי בושה פוגשת את האו-סי

LeRanch

New member
|נצלש../images/Emo41.gif"גיבורים" חוזרת ליס בחודש נובמבר../images/Emo41.gif

העונה השנייה של "גיבורים" נרכשה על ידי yes ותעלה כבר בנובמבר הקרוב, כשישה שבועות לאחר עלייתה בארה"ב. באפריל 2008 תעלה בארה"ב סדרת הבת של "גיבורים" הנקראת "Origins", שנרכשה לשידור אף היא. לאחרונה נודע שהבמאי קווין סמית' יכתוב ויביים פרק בסדרה החדשה. היום, יום שלישי ה-7/8 ישודר ב-yes stars 2 פרק סיום העונה הראשונה של "גיבורים".

Kitten Girl 22

New member
שאלה

היו שמועות שבסדרת הבת יסופר בכל פרק איך כל אחד מן הגיבורים גילה את הכוחות שלו.זה נכון?

TheLost

New member
לא...

אנחנו ראינו איך כל אחד מן הגיבורים (שאנחנו מכירים) גילה את הכוחות שלו בפרק שהיה במהלך העונה הראשונה והראה לנו התרחשויות מלפני חצי שנה (הרוב היה פלאשבקים אבל זה היה פרק אחרי שהירו קפץ אחורה בזמן כדי להציל את החברה המלצרית שלו אז היה גם את החידוש הזה)

LeRanch

New member
מה שישודר בסדרת הבת../images/Emo58.gif

סדרת הבת תשודר בפגרה שתהיה ל"גיבורים" באמצע העונה בארה"ב ויהיו לה 6 פרקים, שבכל אחד מהם יוצג גיבור חדש, ובמהלך הפרק גם נראה גיבורים שאנחנו מכירים (כמו פיטר, קלייר וכו' שיופיעו בסצנות בודדות). אחרי שישודרו ששת הפרקים, הצופים באמריקה יצביעו ויחליטו איזה מבין ששת הגיבורים שהוצגו הם רוצים שיצטרף לסדרה, והגיבור שיזכה יצטרף כשחקן קבוע לעונה השלישית

../images/Emo207.gifעזרה בקשר לסקראבס...

מישו יכול להגיד לי מה קרה בסוף העונה החמישית? אני ממש לא זוכרת מה הלך שם...למרות שראיתי
(בעיקר מי זאת האישה בפרומו שבהריון...)

LeRanch

New member
אפילו שזה שודר אני אסמן ../images/Emo58.gif

לטובת אלו שלא ראו ת'עונה עדיין..
זו חברה של ג'יי.די, שאני ממש לא זוכר איך קוראים לה (כי זה שודר לפני שנהXD). אה כן והיא גם רופאה בסייקרד הארט
בסוף העונה קרלה מגלה שהיא בהריון אחרי שהיא ניסתה הרבה זמן והיא וטורק ממש שמחים שזה קרה, וג'ורדן ופרי גם כן שוכבים וג'ורדן נכנסת בטעות להריון ושניהם בשוק מזה כי זה לא תוכנןXD. ולא נראה לי שהיה עוד משהו משמעותי..

תודה...

החברה שלו, היא הייתה הרבה בעונה החמישית? איך זה שאני לא זוכרת אותה זה משגע אותי

LeRanch

New member
כן../images/Emo58.gif

אבל ג'ורדן שוב נכנסה להריון לא מתוכנן

Princess Galush

New member
../images/Emo58.gif

בסוף העונה קרלה לא ממש מגלה שהיא בהריון, אלא היא כבר בהריון מתקדם. וזאת שנכנסה להריון, הבלונדינית, זה מג'יי די והם יצאו רק פעם אחת או משהו. היא גם רופאה בבית החולים והיא מתגלה בפרקים האחרונים של העונה ה-5 (כאילו עד אז ג'יי די לא שם לא שהיא שם או משהו
) בקיצור, כולם בהריון.

למעלה