שאלה..!!

omri klain

New member
שאלה..!!

שלום לכולם..!! אני רוצה ליקנות יאק 54 ואני לא יודע איזה יותר עדיף את היאק הכחול או את הצהוב של טיסן חיפה? ואם אתם יכולים לפרט לי מה ההבדל בין שניהם.. תודה לעונים.... עומרי!

eldar646

New member
עומרי אתה לא מוכן לטיסן 3D

שוב שלום לך עומרי....לא מספיק אני צריך להסביר לך כל היום שאתה לא מוכן לטיסן 3D אז אני צריך גם לירשום לך את זה בפורום
.......אתה מטיס רק 3 חודשים ומפחד להטיס את הטריינר שלך בעיקר ברוחות.... אתה צריך לעבור קודם לטיסן של שני כמו טייגר 3 ולא ישר לטיסן 3D (אל תעשה את הטעות שאני עשיתי) אל תיקפוץ מעבר לפופיק.... טיסן 3D מגיד ממש שונה מכל טיסן אחר ומגיב בצורות שונות לגמרי..... לפחות תחרוש על הטריינר עוד איזה חודשיים עם הגאים חריפים יותר ותתחיל לעשות כל מיני תרגילים חוץ מלופ או רול אלדר

guys234

New member
אני מכיר את שניהם...

ויש לי גם את הכחול, ולפני שקניתי בדקתי את שניהם. מבחינת טיסה, לא הטסתי את הצהוב אז אני לא יכול להגיד אבל הכחול באמת מכונת 3D טובה שעושה הכל, והטיסן הזה גם יחסית חזק, אני טס במצערת פתוחה לגמרי, וכלום, בלי רעידות וכו'. בצהוב אתה חייב מיני סרוו בשביל המצערת שיושב מאחורי המנוע ומתלכלך כל הזמן, ובכחול הסרוו של המצערת הוא רגיל והם עשו פטנט יפה שהחביאו את הסרוו בתוך הכנף כך שלא רואים אותו בכלל, ממש נחמד, בנוסף הסרווים על הכנף הראשית מושקעים יחסית בתוך הכנף ופחות בולטים מאשר בצהוב, ההגה גובה יותר חזק כי הוא מופרז לשני חתיכות שמחוברות במוט ברזל ביניהם ואילו בצהוב הוא חתיכה אחת מעץ. ולדעתי האישית הכחול גם יותר יפה, ואולי אפילו תמצא אותו ביותר זול, אל תשלם יותר מ-500 עבור חדש!!! זהו, בהצלחה.

leo2004

New member
ביאק הצהוב של טיסן חיפה......

ביאק הצהוב של טיסן חיפה את לא חייב סרוו מיני במצערת וגם הוא לא מיתלכלך...!

למעלה