שאלה!

שני 4

New member
שאלה!

בשבוע הבא כנראה
אני אעבור שאיבה בבית חולים תל השומר תגידו לי מתי צריך להגיע לשם? צריך להיות בצום(אני ללא הרדמה) בעלי צריך להיות איתי נכון? עוד שאלה: יש תורים לשאיבה? זאת אומרת מתי מבצעים אותה? תודה וסליחה על השאלות הרבות זה פעם ראשונה!

אולה *

New member
אומנם אני לא בתל-השומר

אבל נראה לי שהנוהלים דומים. מגיעים בסביבות 9 בבוקר ויש תור - של כל הבנות ש"נשאבות" באותו יום. מבקשים להיות בצום מלא לפני ההרדמה. תבררי את העניין, אבל יש לי הרגשה שגם במקרה שלך יגידו להיות בצום - אם ח"ח ישתבש משהו ויצטרכו לנתח (מקווה, שלא הפחדתי אותך
) כמובן, רצוי להיות בליווי הבעל. בהצלחה רבה,

שרילי

New member
הי שני

אני מטופלת בתל השומר. צריך להגיע מוקדם, אפילו בשמונה, לטפל בכל הטופסולגיה, שזה באמת שטויות, השאיבות מתבצעות ראשונות, אך צריך להמתין בתור. ממליצה לך להביא נעלי בית. לגבי ההרדמה, אין לי תשובה במקרה שלך, תתקשרי לברר במחלקת IVF. והכי חשוב, שיהיה לך בהצלחה ושיעבור בשלום. שירלי

matan10

New member
שיהיה בהצלחה !!

שני , ראשית כל שיהיה בהצלחה, ומחזיקה לך חזק אצבעות שיעבור בקלות . האחיות של IVF יגידו לך מתי לבוא בדיוק . בעקרון השאיבות הן ראשונות בבוקר . השאלה כמה שאיבות יהיו בבוקר ולפי זה גם תור. שאת מגיעה את נותנת טופס 17 לאישפוז יום אצל הפקידה במחלקת נשים (בתוך המחלקה עצמה) פשוט האשנבים עדיין סגורים בשעה זאת. ואז את הולכת לאישפוז יום . נותנים לך חלוק וכמו שכתוב כדאי להביא נעלי בית וספר או עיתון רצוי מאד שבעלך יבוא איתך אפילו בשביל התמיכה הנפשית . אני לא יודעת אם את צריכהל היות בצום הכי טוב לשאול את האחיות שיהיה בהצלחה !!!! מתן

שני 4

New member
מתן,שירלי,ואולה- תודה ,אני אתקשר

ואשאל ליתר ביטחון.

abu jamoos

New member
שיהיה גבר שיבוא../images/Emo150.gif

תגידי לו שיבוא- דוקא המחלקה שם נחמדה על הבוקר תקבל אותכם (אוווף שככתי את שמה)ההאחות ההיא עים השער הקצוף והנמשים .יאפית כזאת-( במו עיני ראיתי אותה נוהגת ב4+4 ) בקיצור לא רעה בכלל
היא ממונה על האישפוז ועושה את העבודה 10 והעיקר - שיחתוך בדלת מהצד השני ובום הוא ישר בתוך המיזנון ושיזמין בייגל טוסט -הם עושים את זה - פיצוץ חבל"ז בקיצור זה נחמד שם . שיבוא ובהחזרה הוא יכול להיכנס פנימה ולהיות נוכח (תני לו ת´הרגשה שהוא עושה משהו
)

שני 4

New member
כן בעלי יבוא איתי, האמת שאני

ממש סקפטית אם הוא יכנס לחדר ניתוח בעת השאיבה! ודרך אגב, אני לא אעשה החזרה- כי אני לא מתכוונת לשאת הריון,אני עושה פונדקאות. לא מתכוונת = לא יכולה.

רומי 007

New member
אין ברירה - תצטרכי לקבל הדרכה

מהאחיות. עקרונית לשאיבה צריך להגיע בתל השומר ב7:00 בבוקר. מאחר שהאשנב סגור ההרשמה היא באשנב לילה של מחלקת יולדות. במקרה היותר טוב נמצאת שם הפקידה וזה יקח לה רק רבע שעה להקליד את השם שלך ולהוציא מדבקות במקרה הפחות טוב תצטרכי לחכות שהיא תסיים עם יולדת שהגיעה שעתה. תתנחמי בזה שהיולדת סובלת כרגע יותר ממך ושבקצב העבודה של הפקידה יש סיכוי שהיא תלד מחוץ למחלקה. אחרי כן את מגיעה לIVF שם נותנים את כוסית הזרע ומופנים לאישפוז יום. תבררי בעניין הספציפי שלך כי קודם כל עושים את השאיבות ומאחר שאת לא עוברת הרדמה יש סיכוי שתהיי או ראשונה או אחרונה בשאיבות כי לא צריך בשבילך מרדים. אבל - אם את עומדת לקבל טשטוש אז כן צריך מרדים. הבנות מתקבלותל לשאיבה לפי סדר הגעתן, על כן אל תתמהמהי כשאת נכנסת לבי"ח דבר ראשון תגשי להרשם באשנב לילה האמור. תבדקי איפה זה כבר השבוע שלא תסתבכי ביום המיועד. כשתגיעי למחלקה שוב יהיה מיני - תור אצל האחות שמקבלת לאישפוז. ימדדו לך חום ולחץ דם ויפתחו לך תיק. תקבלי חלוק ומיטה. מרגע זה זה יכול לקחת דקות או שעות עד שתתקבלי. אחרי השאיבה תקבלי תה מתוק ועוגה או לחמניה עם ריבה. לפני הפעולה של השאיבה כדאי לך להתרוקן, כך שלא ילחץ לך כלום בעת השאיבה או אחריה. קטעי הבידור - עלייך ולא כלולים בטופס 17. מנסיוני - קשה להתרכז אבל אם את אוהבת לשמוע מוזיקה אז תביאי לך משוה לשמוע בווקמן. בהצלחה

שני 4

New member
רומי את ממש הדוברת של תה"ש../images/Emo6.gif

ברצינות, ההמלצות שלך,וההדרכות שלך ממש נכונות, אני ממש מודה לך שאת שם(בעצם אני לא היתי רוצה שתהיי באף IVF) יש לי רק שאלה קטנה: אם אני אזדקק לטשטוש, גם לכך צריך מרדים??? ועוד משהו,איפה בדיוק מתאשפזים? במחלקת נשים? רומי את מקסימה תודה

למעלה