שאלה...

שאלה...

יש לי גורה בת 6 שבועות, שנמצאת אצלי רק יומיים.. שמתי לב שהיא רועדת מתוך שינה ולמען האמת זה די מפחיד אותי.. זה נורמלי? יכול להיות שזה בגלל שהיא נמצאת אצלי קצת זמן והיא עדיין מתרגלת לדירה? קרב לכם משהו דומה? אני דואג לה ולא יודע מה לעשות.. נ.ב עדיין לא קניתי לה אוכל מיוחד לגורים, אני מאכיל אותה חלב ונקניק, ולמרות שהיא תאכל את כל הנקניק שאני אביא לה (דרך אגב, אני צריך להגביל את כמות האוכל שאני מביא לה או שהיא תאכל עד שתהיה שבעה ותפסיק?) חלב משום מה היא לא שותה.. אה וכן, גם מים היא לא שותה.. למה זה? אני מפחד שהיא תתייבש.. מישהו יכול להביא לי תשובות? (אבל רק מבינים באמת..)

תקנה לה אוכל לגורים

בכל מקרה לא נקניק ולא חלב. אפשר אורז, או אוכל רגיל לכלבים, או עוף נקי. לשתות רק מים.

כן אבל..

אין לי אוכל לכלבים ומים משום מה היא לא שותה.. אם אני אבשל לה אורז היא תאכל אותו? זה בריא בשבילה? ולמה היא לא שותה כלום? ולמה נקניק זה לא טוב בשבילה? ומה עם החלק הראשון, יש לך (או למישהו אחר..) תשובה?

נקניק יכול להיות מתובל מדי

כשיהיה לך אוכל לכלבים תדע בדיוק כמה לתת לה וחשוב לתת לה כמות מדודה (לפי הטבלה שיש על השק). אורז זה יותר בריא מנקניק. שוב, מאד חשוב, בלי חלב! מוצר חלב יכול להיות מתאים כמו קוטג' או גבינה אבל לא חלב לשתיה.

תגובה

יכול להיות שזה עניין של זמן ויכול להיות בעיה רפואית... היא בסך הכל יומים אצלך. מאיפה לקחת אותה? רופא ראה אותה?

lilithmm

New member
נראה לי שעדיף אורז עם מטרנה צמחית

עד שתקנו אוכל לגורים. נקניק אם כבר היתי נותנת נקניקיות עוף פשוטות שאין בהם תיבול. אם היא לא שותה תתנו לה בעדינות עם מזרק (בלי המחט כמובן) לפה, מים. לא לתת חלב. אפשר לתת יוגורט ביאו בלבד או קוטג' ביאו.

יסמין 86

New member
הרעידות מתוך שינה

סביר להניח שזה מחלום שהיא חולמת.. הכלבה שלי גם רועדת מתוך שינה ונובחת מאז שהיתה גורה ועד היום..

shir92

New member
בקשר לשאלה הראשונה...

הכלב שלי זז מתוך שינה... אבל אני לא יודעת אם זה מה שקורה לגורה שלך גם-יכול להיות משהו רפואי, כדאי לשאול וטרינר. חוץ מזה... מה עם איזו תמונה או שתיים (או 10
) של החמודה??

למעלה