שאלה...

תחיה

New member
שאלה...

מישהו יודע איפה אפשר אולי לקנות שירים על מפוחית. אני מנגנת במפוחית כבר שנתיים ואני לא מצליחה להשיג חוברות

ulul

New member
תגובה

את מחפשת חוברת לימוד או חוברת עם שירים לאחותי יש חוברת ששמה מפוחית עם כל שיר באיזה סוג מפוחית את מנגנת ?? תגידי יש דיסקים של מפוחית בלבד חוץ משלישיית אדלר???

תחיה

New member
תשובה

אז ככה, אני מנגנת במפוחית של מתחילים, עדיין לא עברתי הלאה, אני מתעצלת ללכת לקנות חדשה. אני מחפשת חוברת של שירים ולימודים. נראה לי שיש עוד דיסקים חוץ מהם, אני לא ממש שומעת מוסיקה, אין לי זמן לזה. אם תוכל לעזור לי אני נורא אשמח.

ulul

New member
אז

כמו שכבר כתבתי יש את החוברת מפוחית עם כל שיר ניתן להשיג בחנות אפקט בבנין כלל בירושלים אני למרות שמאוד אוהב מפוחית לא מנגן ולכן אין לי ממש מושג אולי אוכל לברר מאוחר יותר עם אחותי את מתעצלת לקנות חדשה אך לא מתעצלת לקנות חוברת

תחיה

New member
לא עד כדי כך...

כשאני אקנה בעזר"ה חוברת של שירים שאני אוכל לנגן, אני אקנה מפוחית חדשה. לא בקטע לקנות מפוחית שאין לי כל כך הרבה שירים לנגן, אף על פי שחיברתי כמה שירים על הסניף החמוד שלנו!

תחיה

New member
רצוי.

ניסיתי לנגן במפוחית בחוברת של גיטרה האמת שזה היה נשמע לא ממש אותו הדבר, זה היה נחמד אבל לא כמו שזה צריך להיות. האקורדים הם לא כל כך אותו דבר, ולכן זה לא היה נשמע כמו שצריך.

התרנגול

New member
תנסי פשוט...

לנגן עם חוברת תווים (לא אקורדים!), זה הרבה יותר פשוט, ומקסימום, גם בלי חוברת- את יכולה ללמוד לאט לאט, ולעבור מאוחר יותר גם למפוחית הרגילה
יום טוב

למעלה