שאלה?

Vendetta

New member
תבדוק במילון מה זו ציונות!

והחלוצים הראשונים לא "סיכנו את עצמם ללא סיבה"?! מה לדעתך הם עשו, באו להתיישב באוטופיה? היו להם אינספור קשיים ובעיות, ובכל זאת הם באו כאן, בשביל שיבת ציון - זו ציונות! אז אין קשר לפי מה לדעתך "הגיוני" - ציונות לא קשורה לכך, להפך - היא מאוד לא הגיונית.

EverMan

New member
החלוצים

קיבלו את הגבולות בדיוק כמו שהם ! הם לא הקימו התנחלויות ! השטח שהם היו בו היה שלהם , הם לא הלכו וניסו לגנוב שטחים !

Vendetta

New member
אתה לא יודע מה היתה ההתיישבות?

היהודים התיישבו במקומות נטושים, או שהם קנו בזול אדמות מערבים ופיתחו אותן. לאט לאט, ככל שהגיעו יותר עולים ארצה, הם הגדילו את היישובים, פיתחו אותם, הקימו עוד ישובים - כך היתה ההתיישבות! הם לא קיבלו שום גבול, אלא המשיכו והתפתחו כמה שאפשר, בתקווה להגדיל את הרוב היהודי בארץ ולחתור להקמת מדינה יהודית. והנה - יש לנו מדינה, והמתנחלים הם אלו הממשיכים את ההתיישבות. הם ממשיכים לבנות ישובים ולהתפתח ולהתרחב, גם אם זה אומר שהם יגורו מטר ליד כפר ערבי עויין וללא גדר. מבחינתי זו הציונות האולטימטיבית! אתם יכולים לטעון שההתנחלויות אינן מטיבות עימנו, אך בשום-פנים ואופן אתם לא יכולים להגיד שהמתנחלים אינם ציוניים. זו כבר הגזמה מרושעת ונבזית, שאני נרעם מאוד עליה!

.המוסד

New member
זוהי ארצנו

אני צריך אותם, אגב על אותו משקל מי זקוק למדינת ישראל כשיש ארה"ב? ועל תיתן לי את השטויות על השואה וכל זה, תודה

CANDY MAN

New member
שטות של השואה?אתה נשמע אדם חכם מאד

אולי תשאל את סבא וסבתא של עד כמה השואה הייתה שטות בשבילם. ישראל כמה אז אך ורק כדי לפתור את בעיית היהודים בעולם וכדי שלא יקרה שוב פעם דבר שאפילו נשמע דומה לשואה. ותמיכה בצה"ל היא דבר חשוב מאד, הוא הגן עלינו במשך שנים וימשיך להגם עלינו לעולמים. בקשר לצבא הורג ונהרג - מה קרה השמאל עלה לך לראש? גם אתה חושב שכשחייל מקבל מדים הוא הופך להיות רוצח שכיר ברשות הממשלה? אולי כולכם אנשים בלי אופי אבל ברגע שלי ייתנו פקודה שנראת לי לא חוקית אני לא יבצע אותה לעולם. אם קיימים מפקדים או חיילים בלי אופי ובלי שיקול דעת עצמי אז כנראה שישראל אשמה בחינוך שלהם...

.המוסד

New member
סבא וסבתא של מי?

בעיית היהודים בעולם, את זה בדיוק ניסו לפתור הנאצים, מדינת לא פתרה דבר, היא רק החמירה, רק טיפש יכול להאמין שהשואה תשוב אחרי מלחמת העולם השנייה מדינת ישראל היא המקום, למרבה האירוניה, שבו הסיכויים להשמדתם של מיליוני יהודים הם הגבוהים ביותר כחייל אתה יורה, כשאתה יורה אתה הורג, כשאתה הורג הורגים אותך, מה ההבדל בינך לבין פלשתינאי?

CANDY MAN

New member
ההבדל בין חייל לרוצח...

חייל יורה להגנה עצמית... בעוד שפלשתינאי יורה כדי לרצוח וכאן מתחיל הגלגל הבלתי נמנע. נראה לך שחייל צה"ל נכנס לבית של פלשתינאי וירה בילדה בת 5? לא נראה לי... אם היית חכם היית יודע שהפלשתינאים כן עשו זאת ולכן הם רוצחים! תגיד לי ילד חמוד? אתה יודע מה הלך בבוסניה ובסרביה??? אם כל הכבוד לשואה שלנו בכל חלקי העולם מתבצעות היום מיני שואות בעמים מסכנים שכל הבעיה שלהם זה שהם רוצים לחיות בשקט במדינה משלהם. רק שתדע שאם היינו מדינה פאשיסטית שנכנסת לרמאלה ומרססת שם את כולם היינו נחשבים לפאשיסטים בדיוק כמוהם. מכיוון שאנחנו מדינה דמוקרטית אנחנו לא עושים זאת וחבל שהעולם ואתה וכל השמאלנים פה בפורום!!! לא מבינים זאת. אם אתה מתכוון בצבא לרסס ילדים קטנים פלשתינאים אז תגיד זאת לקב"ן ואני כבר בטוח שהוא ישחרר אותך בנחמדות מהצבא - על נפשי!!!!!

EverMan

New member
חייל נכנס לשטחים

ובגלל זה הוא צריך להגן על עצמו , גם הפלשתינאי מגן על עצמו ועל אדמתו מפני פלישה של כוחות עויינים.

.המוסד

New member
איך אדם מגן על אדמה שאינה שלו?

הפלשתינאי שמגן על עצמו ככל הנראה מחבל כי צה"ל לא בא לפגוע בסתם ערבים ההפך המוחלט מהערבים

EverMan

New member
האדמה כן שלו.

האדמה הזו , הוא גר בה כבר אלפיים שנה , וזה שאתה באת והחלטת שהיא שלך זה לא עושה אותה שלך.

Vendetta

New member
היינו קצת לפניהם

והם לא כבשו את האדמה הזו? תעשה לי טובה...

anael

New member
לא באנו והחלטנו

נלחמנו ונהרגנו עליה ואם לא כיף לך לגור על חשבון אחרים אז מה אתה עושה במדינת ישראל!!!?

EverMan

New member
למעשה כן באנו והחלטנו

הרי בחרנו את ישראל על פני אוגנדה לא ? אני גר בכרמיאל , כרמיאל קמה על פני יישוב ערבי שהיה פה בעבר. זה קרה , אבל אי אפשר להחזיר את גלגלי הזמן לאחור. אני עליתי לארץ מחדש (אני יליד הארץ) כי היה חשוב להורים שלי שאני אגדל בא"י ולא בארץ אנטישמית זאת או אחרת, ואני מעריך את זה מאוד , כי אני לא יודע איפה עוד אני מסוגל לחיות מלבד הארץ שלי שהיא אך ורק ישראל. השטח שנכבש אחרי מלחמת העצמאות הוא שטח שסופח לישראל ואין בו אנשים המבקשים הגדרה עצמית , השטחים של 67 שונים בכך. ועד שתבין את זה , ובכן , מצפה לך מלחמה עצמית קשה בתוכך.

EverMan

New member
בעיקרון כן

אבל י-ם המזרחית אין בעיה לתת. אין שם יהודים בכל מקרה, וגם ככה יהודים לא נכנסים לשם. אם אנחנו נפתח קשרים טובים עם הפלשתינאים אולי אפילו נוכל להתחיל להיכנס לשם לשוק של יום ראשון או לבקר את מוחמד חבר שלי ... אבל כל עוד אנחנו מתעקשים על דברים ,שאנחנו בין כה וכה לא משתמשים בהם... אין סיכוי לפתרון מדיני.

anael

New member
הפליסטיני מגן על עצמו?!

איך בידיוק פליסטיני שמפוצץ את עצמו מגן על עצמו???? ואיך לעזאזל אתה יכול להשוות בינו לבין חייל??

EverMan

New member
כי הפלסטיני הזה

עושה את זה כי הוא רואה את עצמו כמגן חופש פלסטין. הוא חייל של מערכה ... אין לפלסטינאים צבא , והדרך היחידה שלהם לתקוף אותנו זה באמצעות גרילה .. שה"קמיקאזה" היא חלק ממנה. חייל הולך כמו צעצוע אחרי הוראות המפקדים שלו , מתאבד לא , הוא עושה זאת מבחירה כדי שהחייל הישראלי לא יכנס לו לבית וישמיד אותו לחלוטין רק בשביל לעבור ברחוב. ההבנה שהם גם בני אדם צריכה לנחות עליך אחי.

metal_slug

New member
זה בדיוק מה שנותן להם את הלגיטימציה

ברגע שנראה בטרור יותר ממה שהוא, טרור, ונהפוך אותם ללוחמי חופש, לרומנטיקנים חסרי תקנה שנלחמים על הזכויות שלהם, הפסדנו את המלחמה. טרור זה טרור זה טרור, ולא מעניין לי את הקצה של הזין הסבל בבית של אותו המתאבד, כי כשהוא מתפוצץ לי באמצע הרחוב, *אני* לא הולך לראות בו בן אדם. אלה המתפוצצים בבתי הקפה שלנו הם לא יותר מזבל אנושי, תתי אדם מהדרגה הנמוכה ביותר שניתן להגיע אליה, וכל עוד אנחנו מתייחסים אליהם כאל סוג של חיילים, אנחנו אלה שמפסידים פה.

למעלה