שאלה?

אור2

New member
שאלה?

כל האנשים שיש בפורום הזה שמאלנים? אני לא מבינה למה אתם חושבים שמתנחלים צריך לעזוב את ביתהם, אתם הייתם מסכימים לעזוב את ביתבם? והרבה אנשים כתבו פה שלא אכפת להם מה היה לפני 40 שנה, אם כן מי קבע שלנו יש זכות על הארץ הזאת, וגם למה אתם גרים דווקא בארץ הזאת יש הרבה ארצות ולא בכולם שונאים יהודים. וזה בלתי אפשרי שיהיה 2 מדינות בארץ הזאת. אם עזה קרובה לים וירושלים יותר קרובה לירדו וערים אחרות קרובות לאזור השרון, וחלק מוקמות יותר צפונה, אז איפה יהיה בדיוק הגבול? לכן אפילו אם נרצה זה בלתי אפשרי.

Vendetta

New member
דווקא הרבה כאן בעלי-דיעות ימיניות

אנוכי, "פטריוט", Candyman, Myself, Metal_Slug, Alder, yariv, ויש עוד כמה שפחות פעילים בפורום.

CANDY MAN

New member
אור היקר.... ושאר חברי הפורום.

אני ימני גאה, אוהב את המדינה יותר מכל דבר ומרגיש פטריוט אמיתי. אבל! אינני תומך במתנחלים בשום דרך. אלו אנשים שמסכנים את עצמם במסווה לכך שהם שומרים עלינו(שאר העם) וכל פעם שאני רואה שנהרגים ילדים מתנחלים אינני יודע אם לכעוס יותר על ההורים הלא אחראים שלהם או על החלאות אדם העלובים שביצעו את הרצח. איך אפשר להיות כל כך לא הגיוני? אתם לא מבינים שאתם מקריבים את הילדים הקטנים שלכם למען המטרות "הכאילו" ציוניות שלכם??? מדוע אתם מתעקשים להשאר בשטח שמדינת ישראל היא איננה חלק ממנו?? זה שאתם שם זה לא הופך את המקום לחלק מהמדינה וזה שאתם שם לא מרגיע אותי התל אביבי הנצחי!! אתם מבזבזים את חייכם לשווא וגרוע מכך אתה מקריבים את הילדים התמימים שלכם להיות קורבנות לרציחות שהיו יכולות להמנע. אני לא מצדיק את הפגיעה בכם ואני חס וחלילה לא מוריד מערך הפשע הנתעב שעושים המחבלים הפלשתינאים אבל בבקשה אל תנסו לבקש מאריה רעב להמשיך ולהסתכל על כבשה חלשה כי זה בדיוק מה שאתם עושים...

Vendetta

New member
בין אם אתה תומך בהתנחלויות,

ובין אם לאו - אתה לא יכול לקרוא להם "כאילו" ציוניים. אנשים אלו הם ההמשך הישיר של הציונות ושל ההתיישבות, ונכון להיום יש להם יותר אומץ מכל תושבי-המדינה. לכן הזילזול והפיקפוק שלך בהם ובכוונותיהם לא מקובל עליי. אני מצפה שתחזור בך מדבריך.

DrorArie

New member
ציונות היא לא ארץ ישראל השלמה

הדבר היחיד שהם כן זה אולי יהודים קיצונים. ההתיישבות בתקופת הציונות האמיתית, היתה כדי לספח לעצמנו שטחים שיתחברו למדינה. אין שום סיבה שנשב בשטחים הכבושים, משום שהם פשוט לא שלנו. יש להם אומץ יותר מכולם? יפה ירקוני לדעתי יותר אמיצה. אומץ זה לא לשלוח את הילדים בני ה5 שלך לגור בישוב בתוך השטחים באמצע מלחמה, ולסרב למגן אותו מתירוץ אידיאולוגי.

Vendetta

New member
בוודאי שכן, ציונות זו ההתיישבות

והמתנחלים ממשיכים את ההתיישבות, חד וחלק. כל התירוצים העלובים שהבאת לא משנים דבר. אני בטוח שיפה ירקוני שיושבת לה בבית ומברברת מילים ריקות, הרבה יותר אמיצה מציונים שמוכנים למות על מזבח הציונות וההתיישבות, ללא טיפת פחד.

EverMan

New member
יש הבדל אדיר

בין הציונות לבין ההתנחלות , יישוב הארץ והפרחתה שונה בתכלית מתפיסת שטחים נוספים ע"י ניסיון הצבת עובדות בשטח. זה שיפה ירקוני לא מפחדת להביע את דעתה זה מראה על אומץ , כי עם שתיקת הפיות שהימין מנהל בארץ הזו מעטים האנשים שמעיזים לפתוח את הפה. דיי לשתיקה , הגיע הזמן לפתוח את הפה קצת

.המוסד

New member
אם כן כל התיישבות אחרי העלייה

הראשונה היא התנחלות "תפיסת שטחים נוספים ע"י הצבת עובדות בשטח" יפה ירקוני מטומטמת, לא לזילות השואה!

EverMan

New member
מה שאתה לא מבין הוא

שאת השטחים הללו לא היה עליהם מנדט לאף אחד , אז זה שאנחנו ניסינו להשיג עוד שטח למדינה שעוד לא קמה. אבל היו אלה שטחים שלא היו שייכים לאף אחד , אף אחד לא דרש תפיסה עליהם.

Vendetta

New member
אין הבדל כלל,

והמתיישבים של טרום-המדינה לא היו מתנחלים? היו מתנחלים לכל דבר. יפה ירקוני מטומטמת שפתחה את הפה, איני מבין כיצד אתה יכול להגדיר אותה כגיבורה. איך בכלל ניתן להשוות בין אשה זקנה וברברנית לבין מתנחל שמוכן להקריב את חייו על מזבח הציונות? אין שום סתימת פיות אדוני הנכבד. למען האמת - ההפך הוא הנכון, לא פעם שחזיתי בסתימת פיות מכוערת של השמאל והסתה מרושעת.

יפה ירקוני

יפה ירקוני היא לא פוליטיקאית, כולה זמרת. מתי לאחרונה, עד לפליטה המפורסמת שלה, שמעת אותה מתבטאת בראיונות בנושאיים פוליטיים? אף פעם. באה הגברת ירקוני, שלא גיבשה לעצמה דעה פוליטית מבוססת, קראה קצת חדשות, שמעה כמה סיסמאות שונות שביניהן היו אסוסיאציות לשואה והחליטה לומר מה שאמרה. משקלם של דבריה כמשקל הנוצה. אני לא מבין למה התחוללה סערה כזו גדולה סביב דבריה של הגברת ירקוני כאשר ברור שהיא לא אישיות פוליטית חשובה אלא רק אמנית ואין שום משקל לדבריה. אפילו היא לא ידעה לאיזה בוץ היא נכנסה כשאמרה מה שאמרה. אח"כ היא מתראיינת ל"ידיעות אחרונות" ומתפלאת שקוראים לה "עוכרת ישראל"? עדיף היה אילו היתה חושבת פעמיים לפני שפלטה את דבריה. יפה ירקוני היא לא אמיצה ולא נעליים, פשוט טיפשה.

EverMan

New member
בנוגע למתנחלים

אור , כל הקונספט של התנחלויות היא תפיסת שטח ע"י הצבת עובדות בשטח , הדבר הזה פעל יפה מאוד שלא הייתה לנו מדינה (ע"ע חומה ומגדל) אבל היום שאנחנו מדינה ואנחנו מציבים "קולוניות" קטנות משלנו בשטחים שהם לא שלנו. זו טעות היסטורית שגם השמאל וגם הימין היו אחראים לה , ביסוס ההתנחלויות היה מוטעה. הרבה מתנחלים היום לוקחים 4 קרוואנים ומתיישבים באמצע שום מקום רק בשביל דריסת רגל שאחרי זה לא נוכל לפנות את השטח ... אז ברור שהאנשים האלה לא ירצו להתפנות ! זו המטרה שהם באו לשם. תראה , יש מקומות כמו אריאל וגוש עציון שהן התנחלויות גדולות , אז על חשבון ההתנחלויות האלה שנספח כשטח ישראלי , אנחנו ניתן שטח דרומה , אבל המטרה שלמענם הם הגיעו לשם לא קודשה. ודר"א בנוגע לזה שלא בכל המדינות שונאים יהודים ---> טעות , אין כמעט מדינות עולם חדש שלא שונאות את היהודים. הגבול כבר ברור ,הגבול כבר סורטט , הגבול אפשרי ! זהו גבול שטוב לשני העמים! אור רבני משתתפת הפורום תביא לך בקרוב את השירטוט תוך כדי פרטים על תוכנית בן-עמי (היא תעשה את זה שיהיה לה זמן). אבל זהו רק אפשרות אחת לגבול , לא חסר , אל תפקפק באפשרויות לפני שראית אותן.

CANDY MAN

New member
ונדטה? תצא מהחלום שלך!

הם לא מגנים עליך והם בטח לא תורמים לך. מדובר באנשים שיושבים באמצע שום מקום ומסכנים את חייהם לשווא. אנחנו חיים במאה ה-21 וכמו שענבר אמר, לשטויות כמו חומה ומגדל שהיו רלוונטים אז אין מקום בחברה שלנו כיום. על כל ילד שנרצח שם, יש שני שליש אשמה של המחבל אבל עוד שליש על ההורים שכנראה לחיי אדם אין ערך אצלהם... במקרה הזה אני לא רואה במה הם שונים מהפלשתינאים.

.המוסד

New member
קודם כל הם לא יושבים באמצע

"שומקום" הרי כמה "שומקומים" אתה מכיר שמתוקשרים כמו ההתנחלויות? חומה ומגדל אינם שטויות וקורבנות אונס תמיד לבושות חשוף מידי והאמת היא שללא המתנחלים היינו מאבדים שטחים רבים וחשובים, קולוניות? לך בעצמך אין ערך, אתה תומך בקיומו של צה"ל, צבא שהורג ונהרג פלשתינאי?

אחי, חומה ומגדל מת מזמן

היום כבר יש לנו מדינה...חומה ומגדל נועדה כדי לקבוע את הגבולות שלה. אני לא מבין איך אתם יכולים להצדיק אנשים שבאים וגרים בכוונה מעבר לקו הירוק,סתם בשביל להראות שהם "ציונים".הם מסכנים את עצמם בלי סיבה. הציונות לא אמורה להגדיל במצב הנוכחי את שטחי ישראל.לפחות ככה אני רואה את זה.הציניות צריכה לשמור על עצם קיום המדינה שלנו.ובזה המתנחלים ממש לא מסייעים. אני רוצה מאוד להעיר את האנשים מחלום "ארץ ישראל השלמה",מושג שלא קורה וגם לא יקרה.

EverMan

New member
המוסד , אם ככה

בבקשה .. לך תקים התנחלויות בירדן ותדרוש את השטח הזה גם ! אנחנו הקמנו את ההנתחלויות בידיעה מראש שנאלץ להחזיר את השטח , ועשינו את זה רק על מנת שנצטרך להחזיר את השטח , אז נקבל איזה ביס ... אבל זה ביצע ריקושט מרשים ועכשיו זה חוזר אלינו כמו בומרנג. אנחנו גם צריכים לפנות התנחלויות , וגם לתת שטחים על חשבון גושי ההתנחלויות.

Vendetta

New member
זכותם להתיישב היכן שהם רוצים!

משום מה השמאל בחר אותם כשעירים לעזאזאל ותולה בהם את האחראיות למצב, אך לא כך הדבר.

EverMan

New member
הם לא האחראים היחידים

אבל הם בהחלט יצרו בעיות נוספות ! ונכון ! זכותם להתיישב איפה שהם רוצים ! אבל שיהיה להם ברור שזו לא חלק ממדינת ישראל הריבונית ושהם יכולים להמשיך לגור שם תחת שלטון פלשתינאי !

Vendetta

New member
מבחינתם - לא איכפת להם להגן על עצמם

אך לי כן איכפת, כי הם מבני-עמי ואני דואג להם. מכיוון ושטחי A ו-B הם שלנו - יש ליהודים זכות להתיישב שם ולהקים את בתיהם, ואני לא מוכן שתפקיר אותם בשיוויון-נפש שכזה!

EverMan

New member
שטחי A וB לא שלנו !

והם מעולם לא היו שלנו , לך לכנסת ותמצא מקום בו רשום שהם שלנו ואתה מקבל את כל הוני ורכושי. כי זה לא קיים ! הם אל היו שלנו והם לא יהיו שלנו.

למעלה