שאלה

מאמוש

New member
שאלה

יש דרך לגרום לכלב שלא אוהב מים (לדוגמא טנגו.) לאהב מים
לכל תגובה תינתן תמונה..
תודה לכל העונים ולפני זה, תמונת שוחד..

Bakura

New member
בטח יש דרכים הדרגתיות

אבל למה מפריע לך שהוא לא אוהב מים? את רוצה לקחת אותו לים ודברים כאלה, או שהוא בורח מהצינור שבגינה?

מאמוש

New member
אממ

כן, הוא בורח מהצינור בגינה וגם מקלחות הוא לא בדיוק אוהב
ועוד סיבה לא פחות חשובה: הייתי רוצה להתכונן איתו למפגש פורום שיהיה בים כנראה..
ותמונה למג(נ)יבה..

Bakura

New member
זה בסדר. ../images/Emo13.gif

רוב הכלבים לא אוהבים שמשפריצים עליהם מים וגם לא מקלחות. אם הכלב לא אוהב ים, אין מה לעשות. כאילו, אני בטוחה שיש דרכים הדרגתיות, אבל אם הוא לא אוהב ... let it be. טנגו נראה כלב מאוד שמח
כייף לראות תמונות שלו.

Bakura

New member
על לא דבר ../images/Emo13.gif~

הנה דונצ'ה שלי, משוש חיי, יפהשלימושלמתשליחייבלעדיךאינםחיייייייםםםםם~~~~~~~~~ ;;

RINAT R 21

New member
אני לא חושבת שזה אפשרי....אולי אם הוא היה גור

היה אפשר לשפר... ניסית לקחת אותו לים להתקרב למים אבל לא להכניס בכוח? זה צריך לבוא ממנו. שונאת לראות אנשים בים שבכוח לוקחים את הכלב עם חגורה. הכלב לא רוצה מה לא מובן?! פעם צעקתי על מישהי שעשתה את זה. זאת התעללות לדעתי. לא כולם נולדו להיות כלבי מים. זה מה שקורה שכלב אוהב יותר מידי מים! הוא לא יוצא משם!

מאמוש

New member
תגובה..

עוד לא הלכנו ביחד, אם יהיה מפגש פורום בים (רמז
) זאת תהיה הפעם הראשונה.. אני באמת לא מסוג האנשים שציינת
מאימאי מקסימה
ותמונה של טנגו כי אמרתי שאני אתן תמונה למגיב..
(התמונה לא מבויימת
)

ר ת מ י

New member
הי בוקר טוב..

גם לי היתה את הבעיה הזו עם לוסי שלי.. היא גולדנית ואני יודעת שגולדנים אוהבים מים, אבל בפעם הראשונה שחשפתי אותה למים (כנרת) היא פחדה להכנס.. היא נכנסה איתי יפה אך ברגע שלא יכלה לעמוד היא נלחצה ונאחזה בי ושרטה אותי קשות.. מה שעשיתי זה זרקתי לה בקבוק שמצאה והיא רצה למים להחזיר אותו וכך עשיתי כמה וכמה פעמים.. הייתי מאוד מוטרדת מזה שהיא לא נכנסת לבד.. שהיינו בים כמה חודשים אחרי היא אומנם נכנסה למים אבל רק אם זרקתי משהו או ניסיתי למשוך אותה.. שבוע שעבר היינו בים.. ואחרי עשרות פעמים שזרקתי לה את הכדור שלה היא פשוט נכנסה לבד ללא טריגר ופשוט לא יצאה מהמים.. אולי זה פיתרון גם בשבילכם??? אגב אם יהיה מפגש בים זה יכול להיות ממש נחמד.. וטנגו חתיך אמיתי..

אורן546

New member
אני גם ראיתי מלא אנשים בים

מנסים להכניס את הכלב למים, בעיקרון או שהכלב מפחד מהמים או שהוא לא רוצה!!!!! אבל אנשים הם פשוט חארות, גוררים את הכלב בכוח, הוא יוצא רועד, ומרגיש כאילו אנסו אותו ומסתובב עם הזנב בין הרגליים, איכס אנשים מגעילים, אם הייתי יכול הייתי נותן להם קנס ולוקח להם את הכלב.

ר ת מ י

New member
מניסיון שלי, ברגע שהפסקתי לנסות לגרום ללוסי

להכנס למים היא פשוט נכנסה לבד.. בשמחה.. אין ספק שעשיתי טעות שניסיתי "להכריח" אותה.. היא חששה להיות במקום שאינה עומדת אבל היא למדה לבד להחזיק את עצמה מעל המים ואני משערת שבפעמים הבאות יהיה לה אפילו יותר ביטחון

מאמוש

New member
יכול להיות שזה יעזור..../images/Emo13.gif

תודה והנה לך עוד תמונה של טנגו..

כל כך רואים שהן אחיות...

אותו דבר היה לי עם פיקסי בפעם הראשונה בים, ממש אחד לאחד!!!!!!!!!! יותר לא הלכתי איתה-לא יצא כי היא מקיאה באוטו... זה גם מעניין אותי לדעת על לוסי-גם היא לא מרגישה טוב בנסיעות??..

ר ת מ י

New member
גם לוסי לא תמיד מרגישה טוב בנסיעות..

ושחזרנו מהים שבוע שעבר ממש שתי דקות לפני שהגענו הביתה היא הקריאה.. אולי מהים.. היא בטח שתתה מים ואכלה חול.. ושאריות של האוכל שלנו שנפלו.. אבל זה לא מרתיע אותי לקחת אותה איתי.. אני לוקחת שקיות במקרה שהיא תצטרך להקיא.. בדרך כלל אני קולטת לפני ומספיקה לאסוף את זה לפני שהיא מלכלכת את הרכב..
איפה אתן גרות??

netapet2

New member
גם לי זה קרה

הייתי בים לפני איזה חודש, והיה שם מישהו [שנראה לי נורא מפחיד והיינו בטוחות שהוא מנסה להטביע אותו], הוא משך אותו למים והכל, ועוד לעמוקים... והכלב הסכים בהתחלה אבל לא לעומק, אחרי זה הוא יצא [והיינו בטוחים שהכלב לא יירצה להיכנס יותר למים] ואז הוא ברח למים ורואים את הבעלים רץ אחריו... זה היה נורא מצחיק ראו פתאום כלב חייכן ולא פחדן. אבל בכל זאת, למשוך עם הרצועה? למה? אם אפשר לנסות לשחק איתו ברדודים זה גם מצחיק, וגם עוזר.

מאמוש

New member
לשחק במים, לדעתי

אם הוא יראה שאין מה לפחוד ממים הוא דווקא מאוד יהנה איתם.. לשתות הוא אוהב מאוד, בזה אין ממש לחשוש..

למעלה