שאלה

שאלה

אפשר לדעת איזה הפרעות נפשיות יש לה ומה קרה ב97'? מישהו יודע אם יש לה או סי די?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מעולה. אני חושבת שב-97' בניו יורק היא התחברה למורשת האינדיאנית וניסתה לבצע כמה ריקודי גשם. או שסתם המים שלה על הבמה זה לא באמת מים. אבל ברצינות, אם את שואלת בגלל ההופעה בניו יורק, אז כנראה שהמקום והקהל מולם היא הופיעה הם אלו שגרמו לטראנס המטורף הזה, והעלו אצלה את הרגשת הקשורים לאונס שעברה (ההופעה התקיימה במסגרת RAINN, הארגון אותו הקימה לעזרה לנפגעות תקיפה מינית). זו הסברה שלי לפחות.

יש לי את ההופעה הזאת בוידאו !!!!!!!!!!!!!!!!!

הקלטתי אותה לפני איזה מליון שנה מערוץ המדע !!!!!! אני חייבת למצוא את הקסטה הזאת !!!!! בכלל לא ידעתי שזה ההופעה של RAINN. ילא ביי לבנתיים, ליבי.

noosh

New member
ערוץ המדע ../images/Emo12.gif

וואו, היא באמת פיתחה תרבות חיים אחרת, כנראה.

גם אני מאוד הופתעתי שזה היה בערוץ המדע

וזה היה ממש מעט זמן אחרי שהתחלתי להקשיב לה, ולא הכרתי אף שיר.... אבל הקלטתי ! ועכשיו אני צריכה לדוג את זה
מתוך הארגזים של הקסטות וידאו בארון.... ובכל מקרה - מה הסיפור עם ההופעה ? היא לקחה אותה ממש קשה ? האמת היא כשאני נזכרת קצת - היא היתה עם דמעות בעיניים בחלק מההופעה ההיא. והיא כ"כ יפה ועדינה בהופעה. האמת היא שקיוויתי לראות אותה אורגינל בלי פאות... אולי זה עוד יתגשם. נעשיתי עצבובית. ביי לבנתיים, ליבי.

noosh

New member
היא קצת נכנסה לטראנסים

כאילו, באופן כללי קשה להסתכל על העיניים של טורי כשהיא מנגנת כי היא נורא מנותקת מהעולם ונורא נכנסת פנימה, אבל ב-RAINN... זה ברמה אחרת לגמרי. זה פשוט מפחיד.

רעוּת

New member
גרללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ------------------------------------------------->>>>> וכו'

Precious Things

השיר האהוב על כולנו וזה? אז זהו. שלא עוד. היא שרה אותו שם כל כך מפחיד. כאילו, הפרצופים שלה והכל. ואז היא מגיעה לקטע של inside the heart of every nice ואז היא עושה את ה-girl ה-כ-י ארוך+מפחיד+מבעית בעולם.

למעלה