שאלה...

• פותח הנושא JATE
  • פורסם בתאריך

JATE

New member
שאלה...

אני רואה את הסדרה בערוץ 2 (ומתה עליה). הבעיה היא שפספסתי המון פרקים ואני לא כל כך מבינה את הדמות של אווה. מי היא? איך היא בכלל התחברה אל מאט ומה בדיוק הקשר שלהם? מה היא עשתה לו ששון וג'וליה כל כך כועסים עליה? מי זה אדריאן? הוא הבן שלה? ואם כן, למה היא נישקה אותו? היא עברה ניתוח לשינוי מין? מתי??? אני אשמח לסקירה קצרה על הדמות. תודה.

GaIi4697

New member
הממ

מההתחלה? זה יכול להיות חופרXD אווה היא מאמנת לחיים. היא באה עם אחד המטופלים שלה לקליניקה של שון וכריסטיאן כדי שיעבור ניתוח. שון הכיר לג'וליה את אווה (או שאמר לאווה לדבר עם ג'וליה, לא זוכרת), וג'וליה לקחה אותה גם בתור מאמנת לחיים. למאט לא היו ציונים טובים וג'וליה או שון אמרו לו ללכת להיפגש עם אווה והכל, ואז התחיל הרומן הזה ביניהם כשג'וליה הזמינה את אווה, מאט ואדריאן לארוחה אצלם אדריאן פוצץ הכל ואמר לג'וליה שהם שכבו (ואווה קצת גדולה בהרבה ממאט, כן?) אז שון, ג'וליה וכריסטיאן התעצבנו עלייה וזאת בערך הסיבה שהם כועסים עלייה אני לא בטוחה לגבי אדריאן, לא ממש זוכרת את זה, אבל בגלל שאווה עברה ניתוח לשינוי מין כשהיא הייתה יותר צעירה (היא, בתור הוא, נמשכה לגברים והבנאדם שהיא התאהבה בו לא היה הומו אומשהו, והיא החליטה לעשות את הניתוח) אז היא לא בדיוק יכולה ללדת, מה שאומר שהוא לא ממש הבן שלה? אני באמת לא זוכרת ו..זהו נראהלי?

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif מאומץ ../images/Emo131.gif

כל הכבוד!

GaIi4697

New member
הגעתי למסקנה

שזה נורא כיף לחפור פה לאנשים שבאים לשאול שאלות תמימות
כזה, סוףסוף אני יכולה לעשות את זה בלי שישתיקו אותי

KNS

New member
יש לי גם שאלה...

באיזה פרק יגלו שאווה עברה ניתוח לשינוי מין? ובאיזה פרק גם אדריאן יתאבד? (הוא כן התאבד, נכון?)

למעלה