שאלה מותר לקרוא מחר תהילים של יום שלישי או שבגלל ש9 באב אז יש רק פרקים מסויימים?
ש ש נ י 8 New member 23/7/07 #1 שאלה מותר לקרוא מחר תהילים של יום שלישי או שבגלל ש9 באב אז יש רק פרקים מסויימים?
J Jermaine Jackson New member 23/7/07 #2 תשובה בעיקרון אסור לקרוא תהילים אבל אם ביטול הקריאה תביא לידי שיעמום והסחת דעת מהצום אז מותר.
ש ש נ י 8 New member 23/7/07 #3 והיום היה מותר לקרוא? ועוד שאלה אם אפשר-אמרו לי שצריך לקרוא תהילים 40 יום ברצף, אז זה אומר שאני אוכל לקרוא מחר תהילים? [אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני חילונית ולא דתייה.כלומר אני אעשה את כל הפעולות מחר אבל פשוט אצום בעז"ה..] תודה וצום קל לכולם.
והיום היה מותר לקרוא? ועוד שאלה אם אפשר-אמרו לי שצריך לקרוא תהילים 40 יום ברצף, אז זה אומר שאני אוכל לקרוא מחר תהילים? [אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני חילונית ולא דתייה.כלומר אני אעשה את כל הפעולות מחר אבל פשוט אצום בעז"ה..] תודה וצום קל לכולם.
D dralina New member 23/7/07 #4 ומה עושים אם אני קוראת פרקים מסויימים במשך 40 יום? אני ארגיש רע אם אפסיק לקרוא ליום אחד :\ אבל אם אסור אז...להפסיק בכל זאת?
ומה עושים אם אני קוראת פרקים מסויימים במשך 40 יום? אני ארגיש רע אם אפסיק לקרוא ליום אחד :\ אבל אם אסור אז...להפסיק בכל זאת?