שאלה

daela

New member
שאלה

מתקימים מפגשי פורומים באיזור הצפון ?!?! והאם שומעים יכולים להצטרף?? אשמח להכיר אנשים בעלי לקויות שמיעה למטרות ידידות ...( אני שומעת אך מסמנת.) תודה

amitk80

New member
שאלה טובה daela

אני משער שמתישהו כן יחליטו לעשות כזה מפגש. אני אשמח גם לבוא להכיר כמה חבר'ה כבדי שמיעה.. מסתבר שיש פה עוד כמה חבר'ה ששומעים

vanna

New member
היי

טוב לדעת שיש כאן אנשים מצפון מה פרוש "מסמן"?

vanna

New member
אהה

אז יש פה מישו שילמד אותי שפת סימנים

amitk80

New member
מה שהבנתי

עומד להפתח קורס בקרוב באיזור חיפה ולא יצא לי לדבר עם המנהלת של שמע מחיפה. יש לי את הטלפון שלה אבל לא מספיק לדבר איתה בגלל כל המבחנים. אפשר לנסות אולי לארגן משהו. daela אולי את תעבירי לנו קורס לסמן?

טבילת נטילת ידיים מיי קדושים

קורס לידיים נקיות מפלילים נקיות מכתמים אצבעות ללא עבר תיק אזיקים כפות חקירה ועדת קבלת מבחנים לקורס שפת ידיים סמנים גוף השבע אצבעות על ספר תורת שפת סמנים קורס מתחייב להביא תמונה ידיים תיק טביעות אצבעות ממדינה שומעים קורס מחטים דוקורים זרועות אצבעות להשתחררות התכווצות שרירים מחמצנים שמן מסג' פינוקים זרועות ידיים הכי טובים שיש בצפון יותר ממערב פחות מדרום גרוע במזרח קורס חותכים זרועות ידיים קללה בדרום פחות קורס קשה כלואים אזיקים כפות ידיים במערב מעניין קורס חובשים גבסים זרועות ידיים..תל אביב זה לב ידיים

חייבת לציין

שקודם כל התמונה שצירפת - הפסל מאוד יפה.. דבר שני- זה נורא הזכיר לי את הסרט "המספריים של אדוארד"... חחח בגלל שהאצבעות נכנסות פנימה אחת אל השניה, כמו שקורה כשהו מנסה להחזיק את הידיים שלו והן נקרעות בגלל המספריים...

daela

New member
חמודה

הייתי שמחה ללמדכם אבל אני לא ברמה של להיות מורה של שס אני מבינה יפה ומסמנת נחמד אבל עוד לא בשביל להיות מורה... תודה מחמיא לי מאוד אבל אם את גרה באיזור הצפון - חיפה יש קורסים בשמע ובמיחא שיתחילו בתחילת ספטמבר אני ושבת אתם יכולים ללמוד שם ...

למעלה