עומד להפתח קורס בקרוב באיזור חיפה ולא יצא לי לדבר עם המנהלת של שמע מחיפה. יש לי את הטלפון שלה אבל לא מספיק לדבר איתה בגלל כל המבחנים. אפשר לנסות אולי לארגן משהו. daela אולי את תעבירי לנו קורס לסמן?
קורס לידיים נקיות מפלילים נקיות מכתמים אצבעות ללא עבר תיק אזיקים כפות חקירה ועדת קבלת מבחנים לקורס שפת ידיים סמנים גוף השבע אצבעות על ספר תורת שפת סמנים קורס מתחייב להביא תמונה ידיים תיק טביעות אצבעות ממדינה שומעים קורס מחטים דוקורים זרועות אצבעות להשתחררות התכווצות שרירים מחמצנים שמן מסג' פינוקים זרועות ידיים הכי טובים שיש בצפון יותר ממערב פחות מדרום גרוע במזרח קורס חותכים זרועות ידיים קללה בדרום פחות קורס קשה כלואים אזיקים כפות ידיים במערב מעניין קורס חובשים גבסים זרועות ידיים..תל אביב זה לב ידיים
שקודם כל התמונה שצירפת - הפסל מאוד יפה.. דבר שני- זה נורא הזכיר לי את הסרט "המספריים של אדוארד"... חחח בגלל שהאצבעות נכנסות פנימה אחת אל השניה, כמו שקורה כשהו מנסה להחזיק את הידיים שלו והן נקרעות בגלל המספריים...
הייתי שמחה ללמדכם אבל אני לא ברמה של להיות מורה של שס אני מבינה יפה ומסמנת נחמד אבל עוד לא בשביל להיות מורה... תודה מחמיא לי מאוד אבל אם את גרה באיזור הצפון - חיפה יש קורסים בשמע ובמיחא שיתחילו בתחילת ספטמבר אני ושבת אתם יכולים ללמוד שם ...