שאלה :)

PinkHippo

New member
שאלה :)

על בעצם מדבר השיר The Scientist? ואפשר תרגום שלו? תודה :)

Galadriel 3000

New member
על חבר שלהם דן

שהיו לו בעיות עם נשים באותו זמן. תרגום זה לא הקטע שלי.

en li shem 7

New member
תרגום..

אני אנסה, וזה לא יילך טוב. בא לפגוש אותך להגיד לך שאני מטער את לא יודעת את כמה את נפלאה הייתי חייב לפגוש אותך להגיד לך שאני צריך אותך Tell you I set you apart ספרי לי את הסודות שלך ושאלי אותי את השאלות שלך או, בואי נחזור להתחלה רצים בעיגולים;coming in tails ידיים על השקט בנפרד (WTF..) אני סתם ניחשתי במספרים ובספרות מושך את החלקים שלך בנפרד (?) שאלות של מדע; מדע והתקדמות לא מדברים רם כמו הלב שלי אמרי לי שאת אוהבת אותי חזרי לפקוד אותי (כאילו לרדוף אותו בלילה..) או, ואני ממהר להתחלה רצים בעיגולים; רודפים אחרי הזנבות שלנו Coming back as we are אף אחד לא אמר שזה יהיה קל או, זה כלכך בושה בשבילנו להיפרד אף אחד לא אמר שזה יהיה קל אף אחד לא אמר שזה יהיה כזה קשה אני חוזר להתחלה אואואואואואואואואוX4 חח זה בטח גרוע ולא תיקח את זה אבל אני מקווה שזה ידרבן אחרים לתרגם טוב יותרXD

en li shem 7

New member
ולא הבנתי את הפואנטה של השיר, זה הזמן להודות

http://www.leoslyrics.com/listlyrics.php?hid=ZnHUxC6kaqE%3D ליריקס גרוע, זה NURSE ME YOUR question ולא ASK ME YOUR question... ו..said it would be so hard זה NO ONE EVER SAID IT WILL BE THIS HARD..

האמתי

שזה יש הרבה ביטויים באנגלית שקשה לנסח אותם בעברית וחוץ מהמשפט Coming back as we are שזה חוזרים כמו שאנחנו אני לא ממש הצלחתי לתרגם את משאת/ה תירגמת. אבל עזבו אתכם מתירגומים זה שיר ממש מקסים וגם אבריל עשתה לו קאבר בתחנת רדיו לא מזמן. יש כאלה שבה להם לסקול אותה באבנים שהיא הורסת קלאסיקות קדושות, אני דווקא אהבתי

coldplaying

New member
שמעתי באלופה..

אחד הפרקים האחרונים.. קאבר מגעיל למדען..!!! עם גיטרה.. מישהו שמע. ?? (לא אבריל נראה לי..)

סך הכל היא לר הרסה את השיר

כולה שרה אותו בתחנת רדיו, זה לא מהווה חידוש רשמי שהוקלט באולפן, תאמינו לי שיש מלא יוצרים בעולם שבטח עשו קאבר לשיר הזה והוא הרבה יותר גרוע משל אבריל, פשוט הם לא מקבלים חשיפה כזאת... לא צריך להתעצבן, להיפך אני שמחה שיש לה טעם טוב
לא סתם היא שרה את אייריס עם הגו גו דולס ואת אירוניק עם אלאניס.... האמתי שאני כל כך אוהבת אותה שאני מרשה לה לחדש כל דבר... אבל עזבו אתכם זה לפורום אחר אני באתי לכאן כי התאהבתי בקולדפליי מחדש

coldplaying

New member
זה כריס...=].. אף אחד אחר לא מעז לשיר..

אחלה שיר.. קצר וקולעע..

ליאני2

New member
אולי קרה לך משקרה לי..-=->>..

הורדתי שיר בשם Parachute מאימיול (גם היה כתוב שזה של קולדפליי)).. וזה לא קצר אבל עדיין יפה... הסגנון ממש דומה לשל קולד אבל מסתבר שזה לא הם.. = X בכל החלק של הסוף יש כזה אואואווו.. להלהלה.. פרט'יוו אובר מי.. חח משהו כזה..

en li shem 7

New member
תגיד לי אם זה זה

http://www.youtube.com/watch?v=7PqTAPniBBc אם לא, כנראה שהורדת משהו אחר כמו שליאן אמרה

באמת הורדתי משהו אחר

אני הורדתי את כל האלבום בתיקיה עכשיו שנכסתי לויקפדיה וראיתי את הרשימת שירים בעולם ראיתי שאורך השיר זה 46 שניות, מה שאומר שיש לי שיר אחר לגמרי, והוא דווקא יפה בפני עצמו האמתי שיש אםילו ליריקס של השיר הזה שהם רשומות על שם קלודפליי.... זה מה שבילבל אותי בעצם http://www.lyricsmania.com/lyrics/coldplay_lyrics_71/parachutes_lyrics_332/parachutes_lyrics_3905.html

ליאני2

New member
זה מה שאני הורדתי בטעות..

תכלס זה יותר יפה מ Parachutes של קולדפליי.... של קולד פשוט קצר מידי..0(למרות שהוא גם נחמד)..

למעלה