שאלה

מאיר 2000

New member
שאלה

האים רייקי יכול להזיק בטיפול לחולי סרטן. או שהמטפל חולה סרטן הוא יכול להנזק?

אני לא מכירה את הרייקי

בכלל אבל יש לי נסיון של שנים בטיפול בחולי סרטן בהילינג ומעולם לא עשיתי נזק אבל, וזה אבל חשוב טיפול בחולי סרטן דורש מיומנות טיפולית וגם מעבר.

מסכימה עם קרן...

הטריק בחולי סרטן זה שבמיקרה הספציפי הזה, "גדילה" משמעותה התפתחות של המחלה. צריך לדעת ממש ממש טוב, ולהיות בעלי נסיון ספציפי, כשמטפלים בחולי סרטן. אני מכירה מטפלים ברייקי שמטפלים בחולי סרטן. אבל חשוב מאוד להיזהר. כל מה שמרים את הגוף או את הנשמה עלול להרים גם את הגידול, ולהיפך...

rנוית

New member
אני רואהה את זה קצת אחרת

אני כבר שנים מטפלת בחולי סרטן, וזה קשה. זה קשה אנרגטית אבל הקושי הגדול הוא ריגשי כי ניקשרים. בהרבה מיקרים יש פיקשושים של התנגשויות עם הרפואה הקונבנציונלית וזה מתסכל אבל קשה להגיד לחולה סרטן, ששבע הקרנות עזרו לו ולא כדאי להמשיך עוד 10 כי זה יכול להזיק יותר מלעזור ויש עוד הרבה דוגמאות כאלו. בהרבה מקרים תפקיד ההילר הוא ללוות את המטופל עד סיום הגילגול, אני קוראת לזה "מעבר החציה",יש פה ושם ניסים קטנים ובנדיר יש ניסים גדולים וזה נותן סיפוק. ולשאלתך- תמיד יש צורך לעשות הגנות לפני טיפול, בטיפול בסרטן על אחת כמה וכמה. אם עושים הגנה, אי אפשר להזיק, לא למטפל ואל למטופל . בואו ניזכור שהאנרגיה מגיעה מאור ואהבה והיא יודעת לאן ללכת ומה לעשות. האנרגיה היא לא מרפאה, היא רק נותנת לגוף את האפשרות לרפא את עצמו. אני לא ניתקלתי במקרה שגידול תפס תעוצה אחרי טיפול אנרגטי אבל אם נתקלתם במקרה כזה, לדעתי כנראה הנשמה של אותו אדם בחרה "לחצות" באותו זמן נתון ואתם רק עזרתם לה לסים את התהליך בזמן קצר יותר. אין מקריות, הכל בחירת הנשמה. נוית

למעלה