שאלה

• פותח הנושא KBD
  • פורסם בתאריך

KBD

New member
שאלה

פספסתי את הפרקים 16 - 20 תוך הסתמכות שיהיו אותם בוואלה, פשוט שבועיים בערך לא יכולתי לראות... ופתאום אני מגלה שבוואלה יש רק עד פרק 15 (או שאולי יגיעו עוד?) אז מישהו יודע במקרה איך אני יכול לראות אותם, באיזשהו מקום, בכל מקום, ואם באמת כבר אין לראות אותם יותר (כי אני רוצה להמשיך עם הרצף שממשיך, ואת פרקים 20 - 25 אני אוכל לראות בסופ"ש) אז מישהו יכול לכתוב תקצירים של פרקים 16 - 20 (בלבד) רק אם אין לראות אותם יותר, לא חובה משהו מאד מאד ארוך אבל תקציר קצת יותר טוב ממה שאפשר למצוא בשתי שורות האלה שכותבים לפעמים, שייתן יותר מושג על כל מה שקרה בפרקים האלה.. כן, אני יודע שאלה בקשות טיפה מוגזמות, אבל אלה שאלות שיכולות לשמש בהמשך, אם מישהו יפסיד שבוע של פרקים ואת השידורים החוזרים, אז אשמח לתשובה.. נ.ב. - אני רואה שהפרקים ביס (בטלוויזיה) משודרים במסך רחב 16:9 וזה מקשה מאד על אלה שאין להם מסך רחב כי הם רואים רק חלק מהתמונה (בגלל זה העדפתי לראות את הפרקים בוואלה, אלא שעכשיו אין שם יותר פרקים חדשים) - אז מישהו יודע איך מסדרים את זה? שוב תודה מראש.

ילד רע 16

New member
כמה דברים,

א. לא יעלו יותר פרקים לוואלה. ב. יותר ממה שכתבת אסור לדבר על הורדות בלתי חוקיות מהאינטרנט, כאן בפורום. ג. לגבי תקצירים יש תקצירים מתומצתים ואפשר לעיין בשרשורי הפרקים של השבוע שעבר כדי לקבל הרבה מושג אודות אילו. ד. לגבי מסך רחב 16:9 יש דרך לסדר זאת. להקיש YES בשלט, לעבור להגדרות, לעבור ל"אתחול מתקדם", להקיש את הקוד האישי, לעבור ל"מקלט טלוויזיה" ולבחור באופציית "מסך רגיל - Letterbox".
ה. ברוך הבא.

למעלה