עד כמה שאני יודעת באסותא ניתן לקבל
תרומת ביצית מעוברים טריים, ובמדיקל ראשון מעוברים קפואים. באופן אישי טופלתי בקפריסין כך שהידע הזה הוא מהפורום בלבד. בטח מאוחר יותר יגיעו המטופלות בארץ ויוכלו לתת מידע יותר מדוייק.
עד לפני זמן קצר באסותא
הביאו עוברים טריים מקייב באינקובטור מיוחד (פיתוח בלעדי של הבי"ח) והחזירו את העוברים לנתרמת בארץ. הבנתי שכרגע בשלטונות בקייב עצרו את התהליך..אני מקוה שבקרוב זה יסתדר. אם לא לוקחים בחשבון ביציות מתורמות בארץ שהן מאוד מאוד נדירות והתורים לא הגיוניים אז כנראה שאין יותר החזרות של טריים בארץ. האופציה שנשארה לנו היא תרומה בחו"ל ויש מספר מסלולים לבחירתך. בשאלות הנפוצות יש המון מידע, תתרשמי.בארץ מדיקל עושים טיפול עם קפואים מחו"ל. אולי יש עוד בי"ח אבל לי לא ידוע על זה. בהצלחה
עד לפני זמן קצר באסותא
הביאו עוברים טריים מקייב באינקובטור מיוחד (פיתוח בלעדי של הבי"ח) והחזירו את העוברים לנתרמת בארץ. הבנתי שכרגע בשלטונות בקייב עצרו את התהליך..אני מקוה שבקרוב זה יסתדר. אם לא לוקחים בחשבון ביציות מתורמות בארץ שהן מאוד מאוד נדירות והתורים לא הגיוניים אז כנראה שאין יותר החזרות של טריים בארץ. האופציה שנשארה לנו היא תרומה בחו"ל ויש מספר מסלולים לבחירתך. בשאלות הנפוצות יש המון מידע, תתרשמי.בארץ מדיקל עושים טיפול עם קפואים מחו"ל. אולי יש עוד בי"ח אבל לי לא ידוע על זה. בהצלחה
גם המדיקל בראשון , הפסיקו
לספיר , שלום , המדיקל בראשון כבר לא עושים החזרות בארץ , בגלל איזו פשלה שלהם , הם גם הפסיקו לעבוד עם רומניה , ועברו לעבוד עם קייב כמו אסותא אבל רק בחול, מקווה שהועלתי במשהו גמר חתימה טובה