שאלה...

מצב
הנושא נעול.

ספיר51

New member
שאלה...

שאלה...
האם יש משהיא שמטופלת באסותא וממתינה לביציות מופרות טריות מקייב שיגיעו לאסותא? (למחזור נובמבר?)

ettie

New member
מנצלת שירשור- הצצה ראשונה

שאלה...
האם יש משהיא שמטופלת באסותא וממתינה לביציות מופרות טריות מקייב שיגיעו לאסותא? (למחזור נובמבר?)
בתהליך של לעבור שלב- לא יכולה יותר עם הצפת ההורמונים הללו. וכנראה עוברת לשלב תרומת ביציות. ערה כל הלילה המון חששות במעבר לשלב הבא המון קשיים- עוד לא שיתפתי את בנ זוגי בהתלבטות, פוחדת שלו אזכה לשיתוף פעולה שלו (מערכת יחסים מורכבת משהו וכבר היו מקרים שלא היה איתי) - ואני כל כך זקוקה לתמיכה שלו. אין לי כסף.- אני מנסה לחשוב על הלוואה - מאיפה , מי יוכל לעזור וכו', קשה לי להיות בצד הנזקק. לבקש עזרה. וגם אם אצליח לגייס למחזור ראשון של ניסיונות. ומה יקרה עם לא אצליח בפעם הראשונה מאפה אשיג עוד. האם אוכל עוד לעמוד מול כשלונות? לכן בין לבין מנסה לשכנע אותי לוותר על רעיון ההורות- ולא מצליחה, זה משגע אותי, מה, אני לא יכולה להגשים עצמי כבנאדם בלי להיות אמא? אפנה את המשאבים הנפשיים והכספיים אל עצמי- אלמד, אתפנק- (אחייה ברווחה כלכלית טוב נגיד), תמיד רציתי ללמוד ועדיין מאוד רוצה , מתאים לי חיי חופש בלי תלויים בי כלכלית. בלי דאגות. ואין זה לא מרפה. לא יכולה לוותר על ההורות, כאילו זה לא בחירה שלי. אני משתגעת. מחכה שאתמוטט מעייפות ואוכל סוף סוף לישון ולנוח מהמחשבות. (בטח ירדוף אחרי לחלומות).

היי אתי, ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

בתהליך של לעבור שלב- לא יכולה יותר עם הצפת ההורמונים הללו. וכנראה עוברת לשלב תרומת ביציות. ערה כל הלילה המון חששות במעבר לשלב הבא המון קשיים- עוד לא שיתפתי את בנ זוגי בהתלבטות, פוחדת שלו אזכה לשיתוף פעולה שלו (מערכת יחסים מורכבת משהו וכבר היו מקרים שלא היה איתי) - ואני כל כך זקוקה לתמיכה שלו. אין לי כסף.- אני מנסה לחשוב על הלוואה - מאיפה , מי יוכל לעזור וכו', קשה לי להיות בצד הנזקק. לבקש עזרה. וגם אם אצליח לגייס למחזור ראשון של ניסיונות. ומה יקרה עם לא אצליח בפעם הראשונה מאפה אשיג עוד. האם אוכל עוד לעמוד מול כשלונות? לכן בין לבין מנסה לשכנע אותי לוותר על רעיון ההורות- ולא מצליחה, זה משגע אותי, מה, אני לא יכולה להגשים עצמי כבנאדם בלי להיות אמא? אפנה את המשאבים הנפשיים והכספיים אל עצמי- אלמד, אתפנק- (אחייה ברווחה כלכלית טוב נגיד), תמיד רציתי ללמוד ועדיין מאוד רוצה , מתאים לי חיי חופש בלי תלויים בי כלכלית. בלי דאגות. ואין זה לא מרפה. לא יכולה לוותר על ההורות, כאילו זה לא בחירה שלי. אני משתגעת. מחכה שאתמוטט מעייפות ואוכל סוף סוף לישון ולנוח מהמחשבות. (בטח ירדוף אחרי לחלומות).
היי אתי, ברוכה הבאה

נשמע שאת עוברת תקופה קשה. לא יודעת עד כמה זה מעודד, אך כל מי שנמצאים בפורום הזה, עברו זמן ארוך של התלבטויות וקשיים רגשיים דומים לשלך בצורה כזאת או אחרת. התייחסת פה לקשיים שיש לך בהרבה רמות. אנסה לפרק את אותם לכמה מרכזיים: קודם כל, אינני רואה למה את צריכה להחליט לותר על רעיון ההורות. אינני יודעת מה ההסטוריה שלך ובת כמה את וכמה טיפולים כאלה ואחרים עברת, (אולי אוכל ואחרות גם יוכלו לעזור לך יותר אם נדע טיפה יותר) אבל תמיד יש אלטרנטיבות להורות. אם לא תצליחי להגיע להשלמה עם נושא התרומה, תמיד אפשר לאמץ (אם כי אימוץ בארץ לוקח שנים ואימוץ חו"ל הוא יותר יקר בהרבה מתרומת ביצית) בנושא הכסף- אני נעזרתי בהורי. ספרתי להם על התרומה והם קבלו את זה בצורה יפה הרבה יותר משחשבתי, ונתנו לי את כל הסכום הדרוש. אני יודעת שיש פה אנשם שלקחו הלוואות מכל מיני מקומות וזה לא בשמיים- לפחות לא טיפול אחד. יש גם הפרשי מחירים גדולים בין מקומות שונים שכדאי לך לחקור. (בלינקים שעל הפס הכחול כהה בחלק העליון של העמוד). לגבי הבנזוג שלך. זאת אכן בעיה. אבל כדאי לבדוק כמה שיותר מהר אם יש לך או אין לך פרטנר. ואם חלילה יסתבר הרע מכל- תרומה כפולה היא בהחלט אפשרית ונעשית לעתים קרובות. יש עוד הרבה דברים שהתייחסת אליהם- איך תעמדי בכשלונות, להיות אדם חופשי מול "כלא" ההורות. אך לי נראה שאת עוברת חבלים ראשוניים של התמודדות עם הנושא (וזה שהיה אמצע הלילה לא עזר כנראה...) יצא קצת ארוך, אך רק רוצה שתדעי שאנחנו פה בשבילך בשביל התלבטויות מוסריות ומעשיות ככל שתרצי. מצטערת שיצא כל כך ארוך. הערה טכנית- הודעה כמו שלך אינה צריכה להיות בשרשור. כשאת נכנסת לראשונה ומציגה את עצמך, בהחלט מגיע לך לפתוח הודעה חדשה
כה לחי אוריינית

אדוינה

New member
הי אתי .ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

הי אתי .ברוכה הבאה!

אם את נכנסת בפעם הראשונה ,לא רצוי לשרשר להודעה בנושא אחר,כיון שגם לספיר מגיע המקום שלה,וגם לך מגיע שירשור "ברוכים הבאים". התמודדות קשה יש לך בלי ספק,כרגע אני יכולה לתת רק אמפטיה. גם אני עם הקשיים שלי ,שואבת הרבה פעמים כוחות מהפורום. שיהיה בהצלחה והישארי עימנו.

בריזה1

New member
היי אתי

היי אתי
אני קוראת את המצוקה מתוך דברייך ואני מאוד מזדהה. הכי חשוב כרגע לפני שאת מקבלת החלטות, עושה הלוואות ומשכנעת את בן זוגך..זה לנסות להרגע שחלילה לא תתמוטטי. מקוה שדברים יסתדרו לך, תמשיכי לעדכן ואנחנו כאן לתמוך. בריזה

סוף סוף מצאתי... מישהיא באותה מערכה

שאלה...
סוף סוף מצאתי... מישהיא באותה מערכה
אני הייתי במחזור האחרון של טריים אשר הגיעו לכאן.

מחזור טריים - אסותא

שאלה...
מחזור טריים - אסותא
היי ספיר, אלי חזרו 4 עוברים "טריים" במחזור של ספטמבר. בניתי עליהם יותר מידי הרים וגבעה.
..... ו....כרגע אני בהכנה להחזרת הקפואים. מתי לראשונה נרשמת אצלהם באסותא? כמה זמן את מחכה?

ספיר51

New member
../images/Emo140.gifהי

מחזור טריים - אסותא
היי ספיר, אלי חזרו 4 עוברים "טריים" במחזור של ספטמבר. בניתי עליהם יותר מידי הרים וגבעה.
..... ו....כרגע אני בהכנה להחזרת הקפואים. מתי לראשונה נרשמת אצלהם באסותא? כמה זמן את מחכה?
הי
נירשמתי ביולי ואני אמורה לקבל כניראה גם קפואים בנובמבר. שיהיה לך בהצלחה

אדוינה

New member
הי ספיר !

שאלה...
הי ספיר !
אני מצרפת את הקישור להודעה מלפני מספר ימים בנושא. האם יש התפתחות עם הסיפור הזה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה