אתה בטוח 100%?
C c a r n y New member 13/7/07 #14 אממ דיי.. הם נראים ככה בכל אופן.. בפרק 6 יהיה לך יותר הזדמנויות לבחון אותם xD
A Andromeda Galaxy New member 13/7/07 #23 מזויפיםםםםם היה לה איזה סרט אימה שהיא התפשטה בו וראו לה והיו לה מה זה קטנים. בגלל זה הופתעתי בפרק של סמולוויל מהשפע.
מזויפיםםםםם היה לה איזה סרט אימה שהיא התפשטה בו וראו לה והיו לה מה זה קטנים. בגלל זה הופתעתי בפרק של סמולוויל מהשפע.
T TdVaSh New member 14/7/07 #41 עוד ../images/Emo58.gif עונה 7 פרסמו את שם השחקנית שהתקבלה לתפקיד "supergirl" וקוראים לה לורה ונדרוורט או באנגלית Laura Vandervoort
עוד ../images/Emo58.gif עונה 7 פרסמו את שם השחקנית שהתקבלה לתפקיד "supergirl" וקוראים לה לורה ונדרוורט או באנגלית Laura Vandervoort
L L a n a L a n g New member 14/7/07 #42 ../images/Emo58.gifמש"ש 7 - התמונה והדף שלה בIMDb../images/Emo26.gif http://imdb.com/name/nm0888882/
Y yafufa88 New member 15/7/07 #50 ותנו לי לנחש... בטח יהיה לקלארק איזה משהו איתה... לא זכורה לי מישהי ממין נקבה (אולי חוץ מאמא שלו) שלא היה לו איזה קטע איתה.. אז אני מניחה שהיא הבאה בתור
ותנו לי לנחש... בטח יהיה לקלארק איזה משהו איתה... לא זכורה לי מישהי ממין נקבה (אולי חוץ מאמא שלו) שלא היה לו איזה קטע איתה.. אז אני מניחה שהיא הבאה בתור
מ מלאכית16 New member 15/7/07 #53 היה לו קטע...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif כשליונל התחלף איתו בגוף (עונה רביעית...לא לסקול...) הוא התחיל שם עם אמא שלו..
היה לו קטע...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif כשליונל התחלף איתו בגוף (עונה רביעית...לא לסקול...) הוא התחיל שם עם אמא שלו..
ב בילבי ע ל ספידים New member 15/7/07 #54 "היה לו איזה קטע איתה.."../images/Emo77.gif איזה כבר קטע יכול להיות לו עם כל יצור אנוש ממין נקבה? הוא בתול מת הילד הזה! מה הוא עשה? התנשק איתן?? ווואו!
"היה לו איזה קטע איתה.."../images/Emo77.gif איזה כבר קטע יכול להיות לו עם כל יצור אנוש ממין נקבה? הוא בתול מת הילד הזה! מה הוא עשה? התנשק איתן?? ווואו!
Y yafufa88 New member 15/7/07 #56 התכוונתי יותר מבחינה רגשית כמובן ובקטע של כימיה וכזה ואת צודקת, הוא באמת לא עשה יותר מזה חוץ מעם לאנה ואולי כשהוא היה בהשפעת רד קריפטונייט
התכוונתי יותר מבחינה רגשית כמובן ובקטע של כימיה וכזה ואת צודקת, הוא באמת לא עשה יותר מזה חוץ מעם לאנה ואולי כשהוא היה בהשפעת רד קריפטונייט