שאלה..

עזוב שראה פרק אחד

כמדובבים האנשים צריכים להכיר את אופי הדמויות שלהם. היו צריכים לתת להם לראות לפחות עונה או שתיים של הסימפסונים ואולי גם כמה ראיונות עם המדובבים המקוריים של הדמויות. לפחות להבין טיפ טיפה את האישיות של הדמויות שלהם.

DrJones

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למרת שבארט נשמע חביב.. הומר פשוט גרוע!!!

elhaha

New member
ויפתחו שערי הגהנום ויצאו המדובבים ממנו

זה היה פשוט נוראי.... לא סבלתי ככה הרבה זמן, אני שונא את הנחמיאס הזה!

mikmik000

New member
עוד כמה שאלות קטנות בקשר לסרט.. :)

קודם כל, הבנתי שהבכורה בחו"ל היא ב27.7, ובישראל הבכורה תהיה ב26.7. [קודם כל- הבנתי בכלל נכון? כי זה נשמע לי קצת מוזר שישראל מקדימה את ארה"ב..]. בכל מקרה, אני מניחה שלא כל בתי הקולנוע בארץ ישדרו את הסרט ביום הזה. מישהו יודע באיזה בתי קולנוע ישדרו את הסרט בהקרנת הבכורה [בגרסא האנגלית והלא מדובבת כמובן]..? הנחתי שבסינמה סיטי למשל זה ישודר באותו יום, ואני מניחה שגם בבתי הקולנוע בת"א.. אבל אני תוהה אם יש משהו יותר קרוב לבית שלי. אז אם יש רשימה של בתי קולנוע שמקרינים בבכורה, או שמישהו יודע על עוד בית קולנוע ספציפי באיזור הדרום שמקרין ביום הזה את הסרט, אני אשמח לקישור\מידע כלשהו על זה. :) השאלה השניה היא לגבי שעת ההקרנה.. למישהו יש מושג מה תהיה ההצגה הראשונה ביום של הבכורה? הבנתי שבבכורות בד"כ ההקרנה הראשונה היא או ב19:30 או ב22:00.. מישהו יודע במדוייק? תודה לעונים. :]

the hakimi

New member
נצל"ש דיבוב הסימפסונים

אוהבים את משפחת סימפסון? שמי דרור ומדי שבוע אני מעלה לאינטרנט תוכנית רדיו מטורפת עם מערכונים וחיקויים רבים, השבוע עלתה תוכנית ובה מערכון שלם בו אני מבצע חלק נכבד מדמויות הסדרה משפחת סימפסון. אם בא לכם לשמוע ולצחוק קצת, היכנסו ללינק בחתימה שלי. האזנה נעימה!

אלוהים, דיבוב ישראלי זה השטן!

אני ממש רציני, ראיתי את הרצח שעשו כאן בישראל לאנימות מכובדות מבחינת התרגום ופשוט מתחשק לי להקיא לאור העובדה שהסרט של הסימפסונים הולך לעבור את אותו הדבר. גרסא אנגלית, במאה אחוז! אין שום פתרון אחר

למעלה