שאלה... ההופעה בראשל"צ ב12.7 שעברי מופיע זה למתגייסים בלבד?
מ מורביט New member 10/7/07 #3 אני דווקא לא חושבת. חברה שלי אמרה לי שזה כנראה לכל מי שרוצה להיכנס אבל זה לא בטוח מחר תהיה לי תשובה בטוחה.
אני דווקא לא חושבת. חברה שלי אמרה לי שזה כנראה לכל מי שרוצה להיכנס אבל זה לא בטוח מחר תהיה לי תשובה בטוחה.
ל לאונרדדה New member 10/7/07 #5 שאלה .../images/Emo195.gif אפשר פרטים על ההופעה ביום חמישי לתגייסים בראשון ? שעה , מקום מדוייק , ואם גם מי שלא מתגייס יכול להכנס . תודה , המשך יום נעים ( =
שאלה .../images/Emo195.gif אפשר פרטים על ההופעה ביום חמישי לתגייסים בראשון ? שעה , מקום מדוייק , ואם גם מי שלא מתגייס יכול להכנס . תודה , המשך יום נעים ( =
מ מורביט New member 11/7/07 #12 באיצטדיון של ראשון ב10. ומחר אני אגיד לכם אם גם לאנשים שלא מתגייסים וזה.
ש שירה ומיקי לנצח New member 11/7/07 #10 סליחה על ההפרעה../images/Emo13.gif ראיתי בהינף עין שביום חמישי יש מסיבת מתגיסים בראשון לציון ושעברי יהיה שם:| לא הספקתי לראות מתי ואיפה זה, יש פה למישהו מושג?
סליחה על ההפרעה../images/Emo13.gif ראיתי בהינף עין שביום חמישי יש מסיבת מתגיסים בראשון לציון ושעברי יהיה שם:| לא הספקתי לראות מתי ואיפה זה, יש פה למישהו מושג?
מ מורביט New member 11/7/07 #11 ../images/Emo26.gif באיצטדיון של ראשון בשעה 10 הופעה של שייגעצ ואחרי זה עברי. לא ברור אם זה כניסה חופשית או לא. מחר יהיו יותר פרטים את מוזמנת להתעדכן פה. ולהבא לנצל"ש
../images/Emo26.gif באיצטדיון של ראשון בשעה 10 הופעה של שייגעצ ואחרי זה עברי. לא ברור אם זה כניסה חופשית או לא. מחר יהיו יותר פרטים את מוזמנת להתעדכן פה. ולהבא לנצל"ש
י יוליפ New member 11/7/07 #14 אל דאגה... הכניסה חופשית :] (לפי מה שרשום בשלטי הענק שנמצאים בראשון לציון)
א אנוכי ואני New member 11/7/07 #16 מה פתאום. המופע הזה הוא תחת הלוגו "נוער מצדיע למתגייסים" לא מתגייסים מצדיעים למתגייסים. (יש לי פלייר..)
מה פתאום. המופע הזה הוא תחת הלוגו "נוער מצדיע למתגייסים" לא מתגייסים מצדיעים למתגייסים. (יש לי פלייר..)
ל לאונרדדה New member 11/7/07 #18 יש לכם תשובה ? יש לכם תשובה חד משמעית בקשר למחר ? זה רק למתגייסים או שהכניסה חופשית ?
מ מורביט New member 11/7/07 #19 ../images/Emo26.gif הכניסה מחר חופשית לכולם ואין הגבלת גיל. וזה גם לאנשים שהם לא תושבי ראשון כי לא נראה לי שיבדקו כרטיס תושב בכניסה [ואפילו אין לי כזה ] מחר ב10 באיצטדיון ראשון עברי ושייגצ,ותבואו יהיה כיף :]
../images/Emo26.gif הכניסה מחר חופשית לכולם ואין הגבלת גיל. וזה גם לאנשים שהם לא תושבי ראשון כי לא נראה לי שיבדקו כרטיס תושב בכניסה [ואפילו אין לי כזה ] מחר ב10 באיצטדיון ראשון עברי ושייגצ,ותבואו יהיה כיף :]