שאלה

שאלה

שאלה ... אני יושב רחוק מהארץ אבל מדי פעם יוצא לי לפתוח (מסיבה לא ברורה) את הפורום שלנו .... מה הולך אצלנו יש מלחמה,מה קרה! אנחנו חמאס ופת"ח או שכל הבלאגן ברצועה השפיע על הצנחנים בשני המועדונים ... אז נכון שתמיד היתה איבה בין שני המועדונים.... אגב מסיבה שאני עדיין לא מבין .... ונכון שכרגע המצב הוא שצנחנים פרטיים מוכנים לטוס לרוסיה הקרה והרחוקה כדי להרביץ כמה צניחות ונכון שאני רחוק מכאן כדי להבין את המצב... אבל בחייאת רבאק מה הסיפור עוד מעט אני מביא את הגננת שלי כשהייתי בן שלוש (קוראים לה מזל) ואת העוזרת שלה (בתיה-המלכה שלי,שהיתה עושה סנדוויצ'ים עם קוטג'-עד היום אני מתגעגע אליהם, אבל זה כבר סיפור אחר) שיטפלו בגנון הבלתי נפסק הזה שרץ שם בכל מקרה די כבר להגיב על כל סיפור/ותגובה של כל אדיוט שמחפש ריבים !!! (ואני מצטער שקראתי אדיוט למישהו ...אני לא רוצה שמישהו יעלב לי על שקראתי לו אדיוט!!! ) די להגיב על כל מה שמישהו רומז או אומר מפורשות !!!. קחו אויר חברה (גם אם הוא לא נמצא ב12000 רגל)תחייכו ותמשיכו הלאה.... בברכת שמיים כחולים חיוך רחב ויום/שבוע/שנה/חיים/ שמחים ומאושרים עידן... אחד שלא יצא לו לצנוח כבר כמה חודשים,מתגעגע לזמן אויר, ומחכה לרגע שבו הוא יפתח את הפורום ויראה שם רק תמונות של צניחות (כמו האחרונות של ריכטר) ושל הווי מהסופ"שים (כמו שאני זוכר מלפני שעזבתי,ומתגעגע לכל רגע) אגב ריכטר אתה מלך (כל עוד אתה לא מפליץ במטוס כמובן !)

iec

New member
קל לך לדבר מרחוק..אני יכול להבין אותך...

אבל כשתרגיש ש"מחרבנים" עלייך ...אתה תדבר אחרת..... אז אני מזמין אותך לבוא לצנוח פה,רק כמה עצות לי אלייך: תביא המון עיתונים ושתייה קלה..גם מזרן או כסא נוח עם אפשרות להרים רגליים..כי זה יקח לך המוןןןןןןןןןן זמן לעלות למטוס... ואז נראה אותך רגוע כמו שאתה נשמע מאיפה שאתה
שמיים כחולים(בנתיים מלטה)
כל מה שאמרתי מתיייחס למועדון הנפלא שלנו בצפון...

למעלה