שאלה...

מתלמות

New member
שאלה...

אני בן 16 173 ס"מ ושוקל 60 ק"ג אני מעוניין להתחיל להרים משקולות ואני רוצה להתחיל עם 4 קילו. ההורים שלי אומרים ש4 קילו זה הרבה ושזה מזיק להתפתחות. אני חושב שזה ממש שטויות.. אז אפשר להתחיל להרים משקולות בלי חשש???

madi1

New member
פיתוח הגוף

ההורים שלך צודקים זה באמת גרוע להתחיל בגיל כזה, תשאל גם בחדרי כושר מומלץ להתחיל בגיל 17+

מתלמות

New member
מותר כבר בגיל 14

אבל בכל חדרי הכושר מותר להתחיל כבר מגיל 14 !!!!

alexkagn

New member
4 קילו ?! מה שענית לו בתגובה ומה שח

מה שענית לו בתגובה ומה שחושבים הוריו הוא אחד הדברים הכי מגוחכים ששמעתי. אם היית אומר 60 קילו לידיים ביחד זה אולי היה משהו אחר, וגם לא... 4 קילו לא מסוגלים לעשות נזק לגב... תאמין לי. וזה בטח שלא יעצור לך את הגדילה (וגם לא משקלים גבוהים יותר). תראה, אני בן 16 וחצי, שני ההורים שלי נמוכים (171) ואני עכשיו 182. אני מרים משקולות בצורה נכונה כבר מגיל 14 וקצת ואני עושה עכשיו כפיפות מרפקים עם קרוב ל-30 קילו בכל יד. אין לי שום בעיות, מעולם לא סבלתי מכאבי גב או פרקים אחרים, להיפך אני מייחס תזונה נכונה ואימונים נכונים לתוספת בגובה שלי. אני יודע שגובה ההורים הוא לא פרמטר הקובע לגמרי את גובה הילד, אבל אני יודע שיש לו חלק בכך. אל חשש, התאמן נכון, שאל שאלות וכך תצליח ! הפורום הזה הוא מקום נפלא לתמיכה ולשאלות בעניין אימונים. בהצלחה! אלכס

spoild

New member
מה אתה מבלבל לו ת´שכל??? יא ../images/Emo151.gif

אם אתה לא יודע ומבין , וזה בטח שאתה לא, אל תתן המצלות דיביליות לאנשים! גיל 16 זה גיל מעולה! להתחיל להתאמן עם משקולות, הבן אדם פשוט פצצת הורמונים מהלכת, מה שיעזור לו בפיתוח של מסה איכותית ביותר, מה גם יכול לעזור לו בתהליך הצמיחה! עכשיו לבחור בן ה16. למען האמת, משקולות 4 קילו, יכולות להיות קלות מידי לתרגילים מסוימים ולכן האימון יהיה לא אפקטיבי,אם אין לך אפשרות להשיג משקולות כבדות יותר אול להרשם לחדר כושר, זה יהיה עדיף מכלום, (אפשר לאלתר משקולות בבית עם קופסאות שימורים
) על מנת למנוע פגיעות ופציעות,אתה תצרטך ללמוד לעבוד נכון, זה יהיה קצת קשה בלי הדרכה אבל אין לך ברירה, באינטרנט, בעיקר אתרים מחו"ל יש כל מיני סרטונים שידריכו אותך איך לבצע את התרגילים נכון ובטוח, הלוואי ואני הייתי מתחיל בגיל 16! בהצלחה!

למעלה