שאלה..

מצב
הנושא נעול.

ספיר51

New member
שאלה..

שאלה..
כמה ימים אחרי ההחזרה אפשר לבדוק תשובת הריון? האם לאחר 10 יום אפשר לראות תשובה? (בבדיקה ביתית או בבדיקת דם?)

רשמית אפשר 12 יום

שאלה..
כמה ימים אחרי ההחזרה אפשר לבדוק תשובת הריון? האם לאחר 10 יום אפשר לראות תשובה? (בבדיקה ביתית או בבדיקת דם?)
רשמית אפשר 12 יום
לא רשמית אפשר לפעמים לראות תשובה חיובית גם ביום 10 בתנאי שהבטא גבוהה במיוחד, ז"א שאם תעשי בדיקה ותצא לך חיובית- אז היא בטוח חיובית ואם תצא שלילית (בשני סוגי הבדיקות) אז לא תדעי אם זה באמת שלילי או שיש לך בטא ממוצעת ולא למעלה מזה (שזה סבבה) וסתם תתחרפני. אי לכך זה לא לרפי הליבב בכל מקרה, מחזיקה לך אצבעות אוריינית

ספיר היי

שאלה..
ספיר היי
משום מה חכיתי להודעה הזו ממך
מניסיונך פה, את התשובה על איזה בדיקה לעשות את יודעת. רק בדיקת דם ואת זה את עושה ביום שישי, 12 יום לאחר ההחזרה. אני יודע שהמתח משגע, ובטח כבר אין לך ציפורניים ובעלך כבר חייב לעשות צבע מטיפוס שלך על הקירות, אבל אין מה לעשות כך אילו הם הדברים. למה לך לעשות בדיקה מוקדמת שיראה חס וחליה תוצאה שלילי ואמינה. העזרי בסבלנות עד יום שישי ותעשי בדיקת דם.

ספיר51

New member
הי מלח...

ספיר היי
משום מה חכיתי להודעה הזו ממך
מניסיונך פה, את התשובה על איזה בדיקה לעשות את יודעת. רק בדיקת דם ואת זה את עושה ביום שישי, 12 יום לאחר ההחזרה. אני יודע שהמתח משגע, ובטח כבר אין לך ציפורניים ובעלך כבר חייב לעשות צבע מטיפוס שלך על הקירות, אבל אין מה לעשות כך אילו הם הדברים. למה לך לעשות בדיקה מוקדמת שיראה חס וחליה תוצאה שלילי ואמינה. העזרי בסבלנות עד יום שישי ותעשי בדיקת דם.
הי מלח...
אני צריכה לעשות ביום שישי בדיקת דם והקופת חולים סגורה אין מעבדה

ronitili

New member
אפשר...ראי מקרה שלי-שלי...בהצלחה../images/Emo70.gif

שאלה..
אפשר...ראי מקרה שלי-שלי...בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה