שאלה

שאלה

איך אתם מתייחסים לנושא התזונה ביחס לריקוד? האם העיסוק בריקוד עורר אצלכם גם עיסוק בתזונה?או שבעיניכם תזונה וריקוד לא חופפים?מה דעתכם?

me MAYself n i

New member
:]]

לדעתי בהיפ הופ אין סטנדרטים מיוחדים למבנה הגוף, כמו בבלט למשל האנשים הכי מלאים והכי רזים יכולים לרקוד, לעומת בלט ששם מצפים מהרקדן/ית שיהיו רזים/פרופרציונלים/וואטאבר זה היופי בהיפ הופ
אני אישית תמיד משתדלת להיראות טוב ולאכול בריא כי זאת הדרך שבה אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי אבל אין לזה שום קשר לריקוד

best in me

New member
צודקת...

זה לא שאני יושבת ואוכלת כל היום בבית כי זה כבר מוגזם אבל אני לא עושה דיאטה או משהו כזה... אבל אני מאמינה שאם אני אעלה במשקל אני ארצה להוריד ולא יהיה לזה קשר לריקוד בכלל. אבל רקדן צריך להרגיש טוב עם הגוף שלו כדי שהריקוד יצא יפה ..

אני לא מדברת על איך נראים

רק על התזונה,כלומר אם את מקפידה לאכול את כל אבות המזון,חלבונים שומנים פחמימות !אם את נותנת לגוף כל מה שהוא צריך?

erezhustla

New member
כל אבות המזון, חלבונים, פחמימות ושומנים?

כמעט כל מאכל מכיל פחמימות, חלבונים ושומנים. גם שוקולד, פיצה ושווארמה. ככה שלהגיד אני מקפיד על תזונה, אני אוכל חלבונים, פחמימות ושומנים, זה כמו להגיד אני מקפיד על אורח חיים בריא, אני מקפיד לנשום אוויר בכל יום. מה שחשוב זה המאזן הקלורי, היחס בין אבות המזון, סיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרליים ועוד. אבל זה שיש את כל אבות המזון, זה ברור.

Public Pervert

New member
שאלה טובה

לדעתי ריקודי היפ הופ לא נוקשים כמו בלט,למשל,אבל אני חושבת שכל רקדן,לא משנה מאיזה תחום-בלט,ג'אז,היפ-הופ..צריך לשמור על הגוף שלו,ולחיות בריא.ותזונה נכונה זה תנאי הכרחי לבריאות. זה לא חייב להיות משטר נוקשה,אבל כן-אני חושבת שיש קשר הדוק בין ריקוד לתזונה. אגב,אני חדשה

אצלי..

אני מנסה לשמור חח אבל לא מצליחה :/ . נו אוף מכירים את זה עד שאת/ה מתחיל/ה לאכול נכון ואז אמא מביאה משהו טעים ואתה נשבר ! ואז שוב מנסה ולא הולך ! ונגיד אצלי במסגרת הריקוד שלי צריך להקפיד שתראה טוב .. כי אני רוקדת גם בלט וג'אז ג'אז היפ הופ ושאר הסגנונות .

best in me

New member
חחחחח ככה בדיוק אני.. למה הדברים הטעימים

אלה שמשמינים למההההה?

אל תגידי לי ש

לקחת פלפלים חתוכים עם נבטים ולהקפיץ אותם עם רוטב סויה וקצת דבש למשל עם אגוזים,זה לא טעים!
וזה גם בריא!

חחחח

מי אמר שצריך להימנע לגמרי? גם בדיאטת הרזייה מותר ואף מומלץ לאכול "צ'ופר" ביום!

למעלה