ברוכים הבאים לבתינו החםשאלה
אנחנו לקראת התחלת התהליך עדיין הכל מפחיד ומבהיל יש עוד מלן שאלות ודברים לא ברורים אבל רציתי לשאול משהו אתכן שיש לכן כבר ילדים שנולדו בתהליך שכזה האם תספרו לילד שלכם שהוא נולד מתרומת ביצית??????????
ברוכה הבאה לפורוםשאלה
אנחנו לקראת התחלת התהליך עדיין הכל מפחיד ומבהיל יש עוד מלן שאלות ודברים לא ברורים אבל רציתי לשאול משהו אתכן שיש לכן כבר ילדים שנולדו בתהליך שכזה האם תספרו לילד שלכם שהוא נולד מתרומת ביצית??????????
ברוכה הבאהברוכה הבאה לפורום![]()
אני התחלתי התהליך לפני כשנה באמת מבהיל בגלל הלא נודע. ברגע שתכנסי לעמודי הפורום ותתחילי לדפדף הדברים יתבהרו ותראי שהשד לא נורא כל כך. אין לי עוד ילד שנולד בתרומה, למרות שאני בהריון שבוע 23. אני לא כל כך מתעסקת היום בשאלה לומר מתי ואיך כי זה כל כך מוקדם! כמו שאני מכירה את עצמי ואת בן זוגי אין לנו סודות מאף אחד ובאיזה שהוא שלב בטח נספר לילד ולאחיותיו... זה מתבקש! אבל עכשיו והיום בשביל מה זה טוב?1 למשל...מה יבינו הבנות שלי בנות ה-12,9 - זה לא משהו שהם יצליחו להבין ואולי עלול להלחיץ אותם. בשביל מה אבא שלי השמרן והלא צעיר צריך עכשיו לדעת ולדאוג? והחברים, מה זה ענינם? כשקבלתנו בעלי ואני החלטה ללכת על המסלול שתפנו רק את אמי (אפילו לא את אמא שלו) בגלל מערכת יחסים קרובה שיש לי איתה ובשביל התמיכה הנפשית זהו... בעוד 15 שנה, אלוהים גדול! בהצלחה בהמשך בדרך!
אני עדיין לא הגעתי לשלב שלשאלה
הילדים שלנו עדיין אצלי בתנורשאלה
אני מקווה שאגיע לשלב שאתלבטשאלה
אני מאד בעד לספר את האמתשאלה
אני מאד מסכימה עם אור כוכב הצפוןאני מאד בעד לספר את האמת
בכל דבר וענין. וכשיגיע הגיל המתאים אספר לקטנה על כך. אצלי זה יותר מורכב כי גם אין לילדים שלי אבא. אז יצוצו שאלות בעניין הזה הרבה לפני שאצטרך להתמודד עם "הצד שלי"... בכל מקרה, אצל 2 יהודים תמצאי 3 דעות. והחשוב הוא קודם כל להצליח להרות. אחר כך להצליח ללדת. ואחר כך תגבשי לך החלטות עם כל הנוגעים בדבר על פי הנכון לתא המשפחתי שלך ולא על פי מה שנכון למישהו אחר.
אני מאד מסכימה עם אור כוכב הצפון![]()
במיוחד עם המשפט האחרון - שמתאים לרוב תחומי החיים. אשה חכמה את, אחותי![]()
ברוכה הבאה דוני!שאלה
בעקרון, כנראה שכןשאלה
לדעתי לאבעקרון, כנראה שכן
אבל גם אצלי (כמו חלק מהנשים) זו תרומה כפולה. ולא מצאתי שום ספרות שמתייחסת לנושא הכפול. בכל מקרה גם אם יצליח לי- לוקחת בחשבון שיש לי כמה שנים לחשוב על זה עד שאצטרך להחליט איך ומתי
אני בדעה של דונילדעתי לא
אני דוקא חושבת שלא ....כנראה היחידה שחושבת ככה ???... מאוד מטריד .... לא יודעת אני חושבת שזה שלי לכל דבר 9 חודשים בבטן שלי עכשיו הוא בני לכל דבר אז למה בעצם??זזה לא שקר בכל המאמרים שקראתי מוזכר שהאם שנושאת את התינוק בבטנה היא האם אז למה יש לי רגשות אשמה שאם לא אספר אז זה נורא...?
לא קלאני בדעה של דוני
אני כבר על ההחתלה החלטתי שאני לא מספרת לאף אבל אף אחד חוץ ממני ומבעלי . אם וכשאהיה אמא לבייבי מתרומה הוא יהיה שלי לכל דבר למרות החוסר של הגנטקיה שלי . כך החלטתי ובלי נדר כך יהיה . אבל כל אחד שיעשה את מה שהוא ירגיש . אמרתי לעצמי אני אזרוק אחרי שאלד כל מסמך אבל הכל שלא יהיה שום זכר לנושא בכדי שלא יתגלה בדרך זו . רוזמרי
בכל מהלך ההריון שלי ביקשתי מכלאני בדעה של דוני
אני כבר על ההחתלה החלטתי שאני לא מספרת לאף אבל אף אחד חוץ ממני ומבעלי . אם וכשאהיה אמא לבייבי מתרומה הוא יהיה שלי לכל דבר למרות החוסר של הגנטקיה שלי . כך החלטתי ובלי נדר כך יהיה . אבל כל אחד שיעשה את מה שהוא ירגיש . אמרתי לעצמי אני אזרוק אחרי שאלד כל מסמך אבל הכל שלא יהיה שום זכר לנושא בכדי שלא יתגלה בדרך זו . רוזמרי
אור כוכב הצפוןבכל מהלך ההריון שלי ביקשתי מכל
הרופאים שלא יציינו בשום מקום את העניין וכולם "זרמו" עם זה והסכימו ולא ציינו זאת במחשב או בשום תכתובת כלשהי. גם לא בבית החולים כשהגעתי ללדת. אך לילדה אני חייבת לומר. זו הרגשתי בכל אופן. מה שבטוח זו החלטה שמתקבלת פה אחד![]()
אני אומרת לכולם שזו הפריית מבחנהאור כוכב הצפון
אני חשבתי את בדיוק מה שאת כתבת . לבקש מהרופאים לא לציין שום דבר הקשור לתרומה - אלה הפריה - שלא אכפת לי . אני אפילו דמיינתי כשאני אלד וישאלו אותי אני אגיד שזה מהפריה וזהו . לא רוצה להגיד בכלל בכלל גם לא בהמשך .
אני אהיה חייבת לספראני אומרת לכולם שזו הפריית מבחנה
שנעשתה בחו"ל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.