שאלה

מצב
הנושא נעול.

DANA800

New member
שאלה

שאלה
איך מתבצע הליך תרומת ביצית לתורמת הביצית?

אדוינה

New member
דנה בוקר טוב!

שאלה
דנה בוקר טוב!
לא הבנתי שאלתך.את מוזמנת להסביר ונשמח לענות. נשמח אם תציגי את עצמך,ותספרי קודם, איזה טיפול את עוברת וכו'.

DANA800

New member
הסבר לשאלתי

דנה בוקר טוב!
לא הבנתי שאלתך.את מוזמנת להסביר ונשמח לענות. נשמח אם תציגי את עצמך,ותספרי קודם, איזה טיפול את עוברת וכו'.
הסבר לשאלתי
ברצוני לתרום ביצית לאישה בטיפולי פוריות, ושאלתי היא מהו ההליך עבורי?

לצערי בארץ זה לא חוקי../images/Emo10.gif

הסבר לשאלתי
ברצוני לתרום ביצית לאישה בטיפולי פוריות, ושאלתי היא מהו ההליך עבורי?
לצערי בארץ זה לא חוקי

לצערי בארץ זה לא חוקי
בארץ החוק קובע שתרומת ביציות חייבת להתבצע רק ע"י אישה שעוברת בעצמה טיפולי הפריה חוץ גופית, IVF, לעצמה ומהביציות שמגיעות לה. התרומה חייבת להתבצע בצורה אנונימית וללא תמורה כספית. יש אשפרות לבצע את זה בחו"ל אך אין לי מושג כיצד זה מתבצע, עלויות וכד'. דעתי האישית אני די מסכים עם החלק האנונימי, ורק האנונימי, שנקבע בחוק. אין אנו יודעים לאן הגורל יקח אותנו ומה יהיה הקשר ביניך לבין האיזה לה את מעוניינת לתרום. מבחינת גנטית ילדיך וילדיה יהיו חצאי אחים. יכול להיווצר מחוייבות מצפוני, ו/או רגשי ביניך לבין אותה איזה שאלולה ללא בריא לשתיכן במערכת היחסים שלכם.

mejtal

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם...(קצת ארוך)

שאלה
שלום לכולם...(קצת ארוך)
פניתי אליכם בעבר והפניתם אותי לקישורים אבל לא ממש הבנתי מזה משהו... אני רוצה לתרום ביציות ואני יודעת שזה לא יכול להתקיים בארץ כי זה אסור אבל רציתי לדעת אם אתם יכולים להפנות אותי למקום שצריך תרומות ואולי גם לספר לי על התהליך ,הסיכונים,התשלום וכו'.... תודה רבה רבה מראש ובהצלחה לכולן....
מיטל.

mejtal

New member
אין כאן אף אחת שיודעת על מקום,,,

שלום לכולם...(קצת ארוך)
פניתי אליכם בעבר והפניתם אותי לקישורים אבל לא ממש הבנתי מזה משהו... אני רוצה לתרום ביציות ואני יודעת שזה לא יכול להתקיים בארץ כי זה אסור אבל רציתי לדעת אם אתם יכולים להפנות אותי למקום שצריך תרומות ואולי גם לספר לי על התהליך ,הסיכונים,התשלום וכו'.... תודה רבה רבה מראש ובהצלחה לכולן....
מיטל.
אין כאן אף אחת שיודעת על מקום,,,
שבו אפשר לתרום ביצית ועל התהליך?

a17

New member
אין לי מושג איך זה מתבצע בחו"ל

זה לא יפה שמתעלמים...
מה שאני מציעה לך זה לבדוק בקישורים למכונים בחו"ל שמבצעים תרומת ביציות, בטח יש להם איזה סידור גם לקבלת תרומות...את יכולה לברר ישר מול הקליניקות האלו במייל. אני מצרפת את הקישור ובהצלחה לך.

mejtal

New member
תודה על התגובה אך ניסיתי את זה

מה שאני מציעה לך זה לבדוק בקישורים למכונים בחו"ל שמבצעים תרומת ביציות, בטח יש להם איזה סידור גם לקבלת תרומות...את יכולה לברר ישר מול הקליניקות האלו במייל. אני מצרפת את הקישור ובהצלחה לך.
תודה על התגובה אך ניסיתי את זה
והם לא חוזרים אלי אולי יש פה מישהי שיכולה להפנות אותי למקום ספציפי שזה מתבצע או רופא...מס' טלפון... תודה רבה רבה מראש .

מצב
הנושא נעול.
למעלה