שאלה

shany60

New member
שאלה

מישהו יודע עם אלו שירים עברי יופיע בהאנגר? או עם אלו שירים הוא הופיע בהופעות הקודמות של אותו המופע?

מורביט

New member
../images/Emo26.gif

אי אפשר לדעת בידיוק איזה שירים הוא ישיר בהופעה הזאת, אבל זה בערך יהיו אותם שירים של הסיבוב הזה. אבל אני מניחה שהוא יעשה איזה שינוי קטן כמו שהוא עשה בהופעה אחרת מהארבע האחרונות שהוא שר את "משהו אמיתי" נגיד.

ברוש15

New member
זה יהיה בערך אותם שירים כמו בדיוידי

של ההופעת פתיחה של הסיבוב.. אני מניחה שיהיו כמה שינויים וכמובן את השירים שהוא ישיר עם נינט ומטרופולין.. רוב הסיכויים שיהיו: מרי לנצח בוא זה לא אותו דבר האנשים החדשים הכוס הכחולה על קו המים זכיתי לאהוב החברים הישנים שלי לאונרדו יותר טוב כלום בחולצת פסים.. ואולי/אישה לויתן[או שניהם..] ובזמן האחרון הוא עושה גם פלרמו,משהו אמיתי,וכשאתה לבד..

כן, בהופעה המאה, עם אפרת גוש.

[וסתם לשתף- הייתה לי פשוט חוויה נוראית בשיר הזה!!! הייתי ממש צמודה לבמה ורבתי עם שתי פריחות שעלו עלי כל הזמן, אחת מהן כל שניה צעקה את בתי קפה ואחר כך כשאמרתי לה לשתוק ולעוף ממני היא התחילה להרביץ לי ודפקה לי מרפק בבטן! ואז ילד שמן ענק מכוער ערס אידיוט מפגר התחיל לדחוף אותי ואז נדחף מולי עם מצלמה בגודל של החיים והזיע כל כך הרבה וזה היה הדבר הכי מגעיל בעולם! ואז במקום להתלהב מהשיר שהיה אז האהוב עלי, התחלתי להעיף ממני את הילד השמן, והוא התחיל לצעוק עלי, והייתי עסוקה בחצי להתלהב מהשיר חצי לצרוח על הילד. הייתי כל כך עצבנית מהילד הענק המסריח הזה, ואז אחרי איזה דקה התרגלתי לעובדה שהילד לא יזוז ממני, והתחלתי להקשיב לשיר. ואז פרצתי בבכי, בגלל השיר נו, אני תמיד בוכה בו. והילד הדפוק הסתכל עלי והיה בטוח שאני בוכה בגללו!!!! וזהו, היה ממש נורא
אבל הביצוע היה מדהים, כמובן. סליחה על החפירה
]

ברוש15

New member
נשמע כמו שיחזור מדויק

של מה שהיה לי בסלקום ווליום הראשון
למה בכל הופעה תמיד חייבים להיות האנשים המציקים האלה

shany60

New member
ברוק העצמאות

הייתי שורה ראשונה בהופעה של עברי ועמדתי שם עם חברה. פתאום הגיעה אחת והתחילה לצעוק על חברה שלי שתעוף כי היא עמדה שם קודם... וחברה שלי עמדה שם מההתחלה..
אז חברה שלי אמרה לה שתלך... כי היא תמיד עמדה כאן ואין מצב שהיא עפה לפני הופעה של עברי, אז ההיא התחילה להריץ לה, אשכרה ללכת איתה מכות וזה.. היא לא הסכימה לעזוב ואחד מהשומרים היה צריך לבוא ולהוציא אותה... וגם זה לא היה כ"כ פשוט.. מקווה שבהאנגר לא יהיה שום דבר כזה...\=

טרודייי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרון../images/Emo6.gif!!!

מזכיר לך מישהו שמן מזיע שלא זז?
!!!!!!!!!!

sharwan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איכס!

יש לי מה זה טראומה מהאיש הזה!!!
אבל הוא היה משעשע!! "אז איך קוראים לך....?
"

chen elharar

New member
אני בא להופעה לבד רק בשביל לשמוע את השיר הזה

אני מאוד מקווה שהוא ישיר אותו.. ולבד

Free Lancer

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש - צריך 2 כרטיסים להופעה בשבת../images/Emo41.gif

אם למישהו יש אני ממש אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר =] תודה

למעלה